Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς - Άλλος άνθρωπος εκτός δελτίου η Σία Κοσιώνη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς - Άλλος άνθρωπος εκτός δελτίου η Σία Κοσιώνη

Το αυστηρό παρουσιαστικό της δημοσιογράφου δεν προδίδει σε τίποτα την γλυκιά προσωπικότητα και την καταπληκτική μανούλα που κρύβεται από κάτω. Καθημερινά την παρακολουθούμε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με πολύ έντονο smoky eyes και το καθιερωμένο της κουστούμι και είναι δύσκολο για κάποιον να φανταστεί πως θα ήταν η Σία Κοσιώνη χωρίς το look της αυστηρής δημοσιογράφου.

Η Σία Κοσιώνη είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη και μαζί έχουν ένα παιδί, τον Δήμο και έναν σκύλο, τον Γκούφι. Και αν και έχει επίσης διάσημο σύζυγό, η δημοσιογράφος προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, και το καταφέρνει με επιτυχία.

Χωρίς μακιγιάζ η Σία Κοσιώνη στο Instagram

Τα social media βέβαια είναι κάτι άλλο, καθώς εκεί αρέσκεται να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την ζωή του εκτός του ΣΚΑΙ. Μάλιστα ανακαλύψαμε μια φωτογραφία που δεν πήρε πολύ δημοσιότητα, την οποία είχε ανεβάσει η δημοσιογράφος πριν κάποια καλοκαίρια.

Ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει την δημοσιογράφο να βρίσκεται μούρη με μούρη με τον σκύλο της. Εκείνη είναι χαμογελαστή, περισσότερο από κάθε φορά, ενώ η έλλειψη μακιγιάζ την κάνει να δείχνει πολύ νεότερη (δείτε εδώ την ηλικία της), ενώ τα έντονα γαλάζια μάτια μαγνητίζουν κάθε βλέμμα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Πριν από λίγες μέρες είχε την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Μπακογιάννης. Έτσι, η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος μπορεί κατά κύριο λόγο να μας απασχολεί μέσα από τις εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων, όμως δεν παύει να είναι και μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση της τόσο με τον άντρα της όσο και με το γιο της, παρά το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν κάνει και δεύτερο παιδί.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέβασε μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει η καρδιά μου», εκφράζοντας την αγάπη και τον έρωτά της για εκείνον.