«Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά;» - Νέα σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά;» - Νέα σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα τα σκηνικά μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικου δίνουν και παίρνουν με την ένταση μεταξύ τους στο peak της (δείτε εδώ το πιο πρόσφατο). Με το παραμικρό είναι και οι δύο έτοιμοι να πάρουν ''φωτιά''. Έτσι, και στη σημερινή εκπομπή 8/6 ήρθανε και πάλι σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η συζήτηση μεταξύ Σπυροπούλου και Παπαγεωργίουγια την παρουσίαση του My Style Rocks.

Η λογομαχία μεταξύ Καινούργιου - Μικρούτσικου

«Αντρέα μου ποια από τις δύο θα σου άρεσε να παρουσιάσει το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Εσύ».

«Τώρα κάνω το πρωινό και θέλεις να κάνω το My Style Rocks;», ρώτησε έκπληκτη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας. Θέλω να σου πω με άλλα λόγια, καμία από τις δύο! Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια; Λοιπόν, καμία», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ορθά κοφτά.

«Το έκανα για να αποφύγω να μην φαίνομαι δηλητηριώδης», διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.

Αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Περίεργα είναι τα πράγματα στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπως ήδη σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Όπως ειπώθηκε στο Love It, φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις είναι πολλές ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση on air και οι τόνοι να ανέβουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί της...

Σύμφωνα με το Love It, ο Ανδρέας Μικρούτσικο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα. Βέβαια, οι δρόμοι του δεν θα χωρίσουν με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρά μόνο με την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση...