«Έχασα γύρω στα...» - Ο Κάππας αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό που έχασε από δουλειά

Είναι πολλά τα λεφτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχασα γύρω στα...» - Ο Κάππας αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό που έχασε από δουλειά

O Kωνσταντίνος Κάππας παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Love it την Τετάρτη 8/6 και ανάμεσα σε όλα αυτά που δήλωσε δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για τη δύσκολη εποχή της τηλεόρασης, ιδίως κατά την εποχή της κρίσης.

Ο ηθοποιός έχει παίξει σε πολύ μεγάλες παραγωγές και τα σίριαλ, που είχε πρωταγωνιστήσει εκείνη την εποχή έκαναν επιτυχία. Παρ' όλα αυτά έχει ξανά μιλήσει για τις περιόδους, που δυσκολευόταν οικονομικά και από ότι όπως τόνισε αυτή τη φορά έχασε σημαντικό ποσό, από δουλείες που είχε κάνει, χρωστώντας του 30.000 ευρώ.

H αποκάλυψη του Κωνσαντίνου Κάππα για χρηματικό ποσό που έχασε από δουλειά

«Έχω ξεκινήσει, όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι πάντα πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε η κρίση έκλεισαν δύο εταιρείες που μου χρωστούσαν χρήματα. Έχασα γύρω στις 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές που έπαιξα. Όταν έπαιζα στα “Κλεμμένα Όνειρα” τα κασέ είχαν πέσει κατακόρυφα.

Αν έπαιρνες 3.000 ευρώ το μήνα έπεφτες στα 1.000 και αυτά με δυσκολία. Δεν καταλαβαίνω τον όρο “ποιοτικός ηθοποιός”, εμένα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές στη δουλειά, πολλοί θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και ο καθένας βγάζει ότι κόμπλεξ έχει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αλλά και αν θα μου ταίριαζε να το κάνω αυτό. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας. Αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει μπορεί να είχα παιδιά σήμερα».

«Οι χρυσές τηλεοπτικές εποχές είχαν και...»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας, μετά την αποκάλυψη ότι πρόκειται να κάνει την είσοδο του σε μια δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9/3 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε μάλιστα στο πρώτο γκέι φιλί που είχε δώσει στην ελληνική τηλεόραση.

«Οι χρυσές τηλεοπτικές εποχές είχαν και χρυσά ενοίκια και χρυσά αυτοκίνητα. Το έχω ζήσει στην ουρίτσα του. Ήμουν γενικά οικονόμος. Μπουζούκια δεν πήγαινα ποτέ. Δελεάστηκα να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο. Τώρα έχω ένα απλό αυτοκινητάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κάππας και πρόσθεσε:

«Για μια στιγμή λέω “ωχ”. Αλλά ήταν μια στιγμή. Μου έκαναν εντύπωση οι δημοσιογράφοι που μου έκαναν ερώτηση για κάτι τέτοιο. Δεν τους καταλαβαίνω. Είναι σαν να με ρωτάνε αν θέλω να κάνω παιδί. Με ρωτάς αν μπορώ ή αν το κορίτσι μου μπορεί;».