Βάζει «φρένο» στα δημοσιεύματα που την θέλουν έξαλλη - Η ανάρτηση της Demy στο Instagram

Όλα ξεκίνησαν από μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάζει «φρένο» στα δημοσιεύματα που την θέλουν έξαλλη - Η ανάρτηση της Demy στο Instagram

Πριν από λίγες ημέρες γέμισαν τα δημοσιεύματα με το όνομα της Demy, καθώς η απάντησή της σε μία ερώτηση δημοσιογράφου έχει viral. Συγκεκριμένα η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν σκοπεύει να κάνει παιδιά, μια ερώτηση που καθόλου δεν της άρεσε (δείτε εδώ σχετικά).

Τα έψαλλε στους δημοσιογράφους η Demy

Τη δική της απάντηση σε πρόσφατα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ως «έξαλλη» θέλησε να δώσει η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανήρτησε ένα story στο οποίο φαίνονται οι τίτλοι δυο άρθρων όπου παρουσιάζεται ως «έξαλλη» και έγραψε: «Πότε πια θα σταματήσουν τα μίντια να παρουσιάζουν τις γυναίκες που εκφράζουν μια άποψη σαν έξαλλες, εξοργισμένες, ενοχλημένες;», αναρωτήθηκε.

Demy- δημοσιεύματα

Για ποιον λόγο δεν πήγε στο Survivor 5 η Demy

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της δισκογραφικής εταιρείας, ήταν και η Demy, την οποία δεν βλέπουμε και πολύ συχνά σε ανάλογες κοσμικές εκδηλώσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Happy day». Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δέχτηκε πρόταση για το Survivor 5. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε ανοιχτά και για τον λόγο που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Είχε γίνει μια συζήτηση, υπόνοια για το Survivor. Αλλά δεν θα άντεχα ούτε για μία ημέρα. Είμαι σε μια διαδικασία που προσπαθώ να προσέξω τον εαυτό μου, υπάρχουν κάποια θέματα με τη διατροφή μου που είναι θέματα υγείας οπότε δεν θα έκανα τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου. Γιατί ξέρω ότι είναι επίπονο και κακό για την υγεία μου».

TAGS