Διάσημο ζευγάρι του ελληνικού youtube χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης - Η ανακοίνωση στο Instagram

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διάσημο ζευγάρι του ελληνικού youtube χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης - Η ανακοίνωση στο Instagram

Η αγαπημένη youtuber Dat Lilly βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς πέρα από τους αμέτρητους followers στο κανάλι της, αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φέτος βρέθηκε στο τηλεοπτικό "γυαλί" παρουσιάζοντας μία εκπομπή μαζί με τον σύντροφό της, Διονύση. Μάλιστα, της δίνεται η ευκαιρία να μπει για πρώτη φορά δημόσια στον ρόλο του DJ και να παρουσιάσει το δικό της mix στο Waterboom Festival.

Παρόλα αυτά, την μεγάλη της επιτυχία στα επαγγελματικά της, διαδέχεται μία δυσάρεστη εξέλιξη στα προσωπικά της, καθώς μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Διονύση ή αλλιώς Dee, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Άλλος ένας χωρισμός μετά από εκείνον της Κάτιας Ταραμπάνκο, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ήταν μαζί για 7 χρόνια και ήδη συγκατοικούσαν από το πρώτο διάστημα που ήταν μαζί, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την συγκατοίκηση στο σπίτι των ονείρων τους.

Δυστυχώς, όμως, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Τα προβλήματα στην σχέση τους φαίνεται πως ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο σύντροφος της youtuber πήγε διακοπές μόνος του με την παρέα του και οι φήμες περί χωρισμού είχαν φουντώσει.

Η ίδια αποκάλυψε, λίγους μήνες μετά, πως όντως σκεφτόντουσαν τον χωρισμό, διότι δεν τα πήγαιναν πολύ καλά, ωστόσο δεν μπόρεσαν ο ένας χωρίς τον άλλο και δεν κατέληξαν σε αυτή την δύσκολη απόφαση.

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, βέβαια, τα μεταξύ τους προβλήματα φαίνεται πως διογκώθηκαν και η πίεση που υπήρχε μεταξύ τους δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους.

Φυσικά, το γεγονός πως βρισκόντουσαν μαζί όλη μέρα, λόγω της δουλειάς τους, η οποία ήταν κοινή και απαιτούσε να βρίσκονται πολλές ώρες στο σπίτι, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, ακόμη και αν όλα τα υπόλοιπα επίπεδα της σχέσης είναι τέλεια.

Η ανακοίνωση του χωρισμού της youtuber Dat Lilly με τον σύντροφό της

Η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το Instagram της, κατά το οποίο ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή τους και εξήγησε πως δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους, απλώς αυτά συμβαίνουν στη ζωή και πρέπει να το αποδεχθούν. Ζήτησε, επίσης, από το κοινό της, να μην της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να την στεναχωρήσει περισσότερο.

Dat Lilly