Ένα βήμα εκτός Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας - Οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή

Μένει ή φεύγει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα βήμα εκτός Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας - Οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί  από την εκπομπή

Μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της για όλες τις πρωινές εκπομπές, τα τελευταίες 24ωρα θέλουν τον Δημήτρη Παπανώτα να φεύγει από την εκπομπή «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Παπανώτα

Δημήτρης Παπανώτας

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ο ίδιος δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της νέας εκπομπής τη Φαίης Σκορδά, την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά από Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος θα συνεχίσει κανονικά στην παρέα του «Happy Day» όπου εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία όσα χρόνια βρίσκεται στον αέρα. Μάλιστα, η ομάδα που βρίσκεται μπροστά στις κάμερες θα συνεχίσει ως έχει και την επόμενη χρονιά.

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολίαστηκε από την παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας -ο οποίος στόλισε πριν μερικές μέρες Γκουντάρα και Κάκκαβα- διαφώνησε με την επιλογή αυτή του Πασχάλη, υποστηρίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν ποτέ έτσι.

Για τον λόγο αυτόν, η Σταματίνα δεν δίστασε να... του ξεκουμπώσει on air το πουκάμισο, προκειμένου να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ίδιο, μιας και εκείνος έχει τρίχες.

Το... ντεκολτέ του Δημήτρη Παπανώτα