"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Rita Ora πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και έναν χρόνο η γνωστή τραγουδίστρια είναι άκρως ερωτευμένη με τον αγαπημένο της σύντροφο, Τάικα Γουαϊτίτι.

Στις αρχές το ερωτευμένο ζευγάρι ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, ωστόσο πλέον οι δυο τους αδιαφορούν μιας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Rita Ora και ο αγαπημένος της

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο της Rita Ora με τον αγαπημένο της

Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, οι δυο τους θα ανέβουν πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μέχρι στιγμής η 31χρονη τραγουδίστρια και ο 46χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής ωστόσο αναμένεται. Μάλιστα, πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Λίγα λόγια για την Rita Ora

Η Ρίτα Σαχατσίου (αλβανικά: Rita Sahatçiu, 26 Νοεμβρίου 1990, Κόσοβο), ευρύτερα γνωστή και ως Ρίτα Όρα, είναι Βρετανή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής που μεγάλωσε και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο της studio album, με τίτλο "Ορα" κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιείχε τα singles "R.I.P." και "How We Do (Party)".

Η Όρα πήρε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας όπου όλα της τα τραγούδια ήταν no1 στα Αμερικανικά charts για το 2012. Το πρώτο της single απο το δεύτερο άλμπουμ της "I Will Never Let You Down" κατέκτησε την τέταρτη θέση στα Αμερικανικά charts το 2014 καθώς επίσης, την ίδια χρονιά, η Όρα συνεργάστηκε με την Ίγκι Αζάλια για το τραγούδι "Black Widow", το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας την τρίτη θέση στα Αμερικανικά charts εκείνης της χρονιάς.

Το 2015, έγινε coach στο Βρετανικό "The Voice" ενώ αργότερα, την ίδια χρόνια, έγινε και κριτής στο Βρετανικό X Factor. Το 2017 παρουσίασε το American's Next Top Model αντικαθιστώντας την επί πολλά χρόνια παρουσιάστρια και δημιουργό του show Τάιρα Μπανκς.

Τον Ιανουάριο του 2020 συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στη χώρα. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτος ανακοινώθηκε ότι η Όρα θα είναι κριτής στην επερχόμενη σεζόν του The Voice της Αυστραλίας, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021.