Με κοντή φούστα στο πλευρό της μαμάς της - Μελίνα και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Μαμά και κόρη προκάλεσαν χαμό στην συναυλία με τον Γιώργο Θεοφάνους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοντή φούστα στο πλευρό της μαμάς της - Μελίνα και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Μια απίστευτη σχέση έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία πολύ συχνά πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, με τις δυο τους να κλέβουν κάθε φορά όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 8/6 πραγματοποίησε μια φοβερή συναυλία στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους κι όχι μόνο, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε και την κόρη της να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την μητέρα ορισμένες επιτυχίες δικές της κι όχι μόνο.

Φυσικά, όλοι τις αποθέωσαν, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρισκόταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της αγαπημένης του.

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαϊδη τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί μπροστά σε κοινό

Φεύγει η Μελίνα από την Ελλάδα

Περίεργοι είναι οι τελευταίοι μήνες για την Δέσποινα Βανδή, καθώς ετοιμάζεται να αποχωριστεί την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη. Η 18χρονη με το που τελειώσει το σχόλιο θα φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για το Λονδίνο όπου θα σπουδάσει υποκριτική.

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρα της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται, θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Εγω, λίγο πριν αποχωριστεί η μία την άλλη, μαμά και κόρη κάνουν βόλτες και περνούν ξένοιαστες στιγμές μαζί, με την Δέσποινα να προετοιμάζεται ψυχολογικά για τη δύσκολη στιγμή του αποχωρισμού.

Να σημειωθεί πως όπως έγραψε το περιοδικό πριν λίγες μήνες, Η Δέσποινα Βανδή όταν φύγει η κόρη της για το εξωτερικό, θα μετακομίσει από το σπίτι που μένει - δείτε που θα πάει.