«Κάναμε εξωσωματική» - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε δίδυμα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάναμε εξωσωματική» - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε δίδυμα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Χρίστος Αντωνιάδης ο οποίος πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε λίγους μήνες. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως περιμένουν δίδυμα.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εξήγησε πως εκείνος και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να κάνουν παιδιά και τελικά το κατάφεραν με εξωσωματική.

Η εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

«Αυτά τα 14 χρόνια έλεγα στη γυναίκα μου “δεν πειράζει αν δεν αποκτήσουμε παιδιά, εμείς είμαστε αγαπημένοι”. Η σύζυγός μου ήθελε να κάνει παιδί οπότε καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες.

Κάναμε εξωσωματική. Αφορά πάρα πολύ κόσμο, είδα ουρές. Δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα. Επειδή ακόμα είμαστε στον τρίτο θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει η δυσκολίες. Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς είπα “ωχ” γιατί είναι δύο! Κάντε μια θετική σκέψη όλοι σας. Θα κάνω τη νυχτερινή βάρδια, θα τα ταΐζω» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο γάμος του Χρίστου Αντωνιάδη

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε την Αφροδίτη Τσώνου το 2012. Το ζευγάρι μίλησε «Στην Φωλιά των Κου Κου», το 2019 για την κοινή του ζωή, για τη ζήλια και την καθημερινότητά του!

Χρίστος Αντωνιάδης Αφροδίτη Τσώνου δίδυμα

«Τσακωνόμαστε για απλά πράγματα, κυρίως για θέματα σπιτιού», είπε στην εν λόγω συνέντευξη η Αφροδίτη, ενώ τόνισε ότι τον ζηλεύει πολύ: «Αν δω κίνηση από κάποια θαυμάστρια γίνεται χαμός στο καμαρίνι!» «Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχει επικοινωνία», είχε πει τότε ο Χρήστος Αντωνιάδης.