«Συμφωνώ με το ξήλωμα της επιτροπής» - «Καταπέλτης» ο Σήφης Φαραντάκης για το νέο GNTM

Το σχόλιο του για την Βίκυ Καγιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συμφωνώ με το ξήλωμα της επιτροπής» - «Καταπέλτης» ο Σήφης Φαραντάκης για το νέο GNTM

Στην τελική ευθεία για τα γυρίσματα του νέου κύκλου βρίσκεται το GNTM και η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο τιμόνι αλλά και της συμμετοχής μόνο κοριτσιών είναι κάτι που οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι θα σηματοδοτήσει την επιτυχία (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο έκπληξη θα συμμετέχει στο ριάλιτι).

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του ριάλιτι, η κάμερα του Super Κατερίνα πέτυχε ένα πολύ γνωστό πρώην παίκτη του ριάλιτι. Πρόκειται για τον Σήφη Φαραντάκη, ο οποίος έχει μείνει αξέχαστος στο γυναικείο κοινό, μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας.

Ο Σήφης Φαραντάκης σχολιάζει τον νέο κύκλο του GNTM

«Δεν έχω επικοινωνία με το κανάλι και δεν νομίζω να πάω κιόλας. Είμαι στο σημείο που έχω σταματήσει να είμαι ο “Σήφης του GNTM” και είμαι απλά ο Σήφης. Δεν θέλω να γυρίσω ξανά πίσω. Το δικό μας ήταν κάτι ξεχωριστό, ήταν και στην καραντίνα έγινε ένα μεγάλο μπαμ. Καλά κάνουν και δεν βάζουν αγόρια, αφού δεν πήγε καλά το reality πέρσι.

Βίκυ Καγιά και GNTM είναι το ίδιο πράγμα. Συμφωνώ με το “ξήλωμα” της επιτροπής του GNTM. Χρειάζεται ανανέωση…», σχολίασε με στόμφο ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν audition για τον νέο κύκλο του GNTM

Πολλά ακούγονται σχετικά με το ποια ονόματα θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, την ώρα που η Βίκυ Καγιά πρόσφατα προχώρησε σε σχόλιο σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου και τη δήλωσή της πως δεν θα επέστρεφε στο GNTM. Το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα”, τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του GNTM που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τα “παλιά” πρόσωπα θα παραμείνει μόνο ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα αναλάβει κι αυτός μια από τις τέσσερις θέσεις των κριτών, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το casting έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου στα στούντιο Καραμάνος.

Ο λόγος για τους, Σοφία Χατζηπαντελή- Μοντέλο, Βάσω Κολλιδά- Μοντέλο και παρουσιάστρια, Ορσαλία Παρθένη- Σχεδιάστρια, Θανάσης Κρίκης- Φωτογράφος, Αρετή Ντάρμα- Ιδιοκτήτρια γραφείου PR, Χρήστος Πετρίδης- Σχεδιαστής

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη, δοκιμαστικό έκανε και η Βίκυ Κουλιανού, ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν έκανε casting για μια θέση στην κριτική επιτροπή ή για τη θέση του coach.