Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Δανάη Μπάρκα - «Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να...»

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Δανάη Μπάρκα - «Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να...»

Μία συγκινητική στιγμή είχε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή της, όταν προβλήθηκαν δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη από συνέντευξή του στην οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Δανάη Μπάρκα, την οποία έχει μεγαλώσει σαν παιδί του, μιας και είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση τους.

Δάκρυσε η Δανάη Μπάρκα με τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Χρήστο στις συνεντεύξεις γιατί μετά κλαίω. Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μην σε έχει γεννήσει. Ο Χρήστος δεν είναι ο βιολογικός μου μπαμπάς, ο βιολογικός μου μπαμπάς υπάρχει, τον λατρεύω. Νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνω πόσο αγαπάω τον Χρήστο, τρομάζω. Λέω δεν γίνεται να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος πυρήνας και να υπάρχει μεταξύ μας τέτοια αγάπη», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Κάποτε όταν το έλεγα, θεωρούμασταν διαφορετική οικογένεια. Μου έλεγαν μένεις σε σπίτι που δεν λες μπαμπά; λέω μένω σε άλλο σπίτι σε άλλο σπίτι που λέω μπαμπά».

Η πρώτη γνωριμία τους

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου πρωταγωνιστεί ενώ από την άλλη, αποκάλυψε το πως γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα όταν η ίδια ήταν ακόμη 2 χρονών.

«Είναι 2,5-3. Είναι καλοκαίρι και έχω πάει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Μου λέει η Βίκυ θα έρθω στο αεροδρόμιο να σε πάρω, θα έρθω με τη Δανάη. Ήμασταν ήδη φίλοι με τη Βίκυ εμείς. Έρχεται ένα παιδάκι από πίσω, η Δανάη. Μπαίνουμε στο αμάξι και η Δανάη αρχίζει να κλαίει γιατί θέλει να κάτσει μπροστά. Της λέω 'Δανάη δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις μπροστά.

Τα παιδιά κάθονται πίσω και με ζώνη'. Έκλαιγε από το αεροδρόμιο μέχρι το Περιστέρι. Τότε είχε και κίνηση και ήταν μιάμιση ώρα διαδρομή. Δε το πίστευα ότι έκλαιγε μέχρι να φτάσουμε. Η σχέση μας ξεκίνησε με ένα όχι».