Ο Αντώνης Δελατόλας απαντά ανοιχτά για το "σκάνδαλο" με τη σύλληψή του - «Είμαι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς...»

«Μου άφησαν κλήτευση σε διεύθυνση που έμενα πριν 20 χρόνια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Αντώνης Δελατόλας απαντά ανοιχτά για το

Στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» και καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 9/6 ο δημοσιογράφος, εκδότης και συνεργάτης της εκπομπής Αντώνης Δελατόλας, προκειμένου να δώσει και εκείνος την απάντησή του σχετικά με την πρόσφατη περιπέτειά που είχε με τις αρχές και τη σύλληψή του.

Ο Αντώνης Δελατόλας απαντά για την σύλληψή του

«Είχα μια κλήση για τις 29 Απριλίου για να δώσω κατάθεση για ένα θέμα φορολογικής διαφοράς. Ήμουν στην Τήνο, είχα και κορονοϊό… Το θυροκόλλησαν το χαρτί και χάθηκε. Με βρήκαν στο “Ποντίκι”, μετά από ενάμιση μήνα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει αλλιώς. Οι υπηρεσίες και η Αστυνομία την δουλειά τους έκαναν. Έδωσα τις εξηγήσεις που θα έπρεπε να είχα δώσει στις 29 Απριλίου. Ο ανακριτής μου λέει “απορώ γιατί δεν σε έβρισκαν, αφού κάθε ημέρα είσαι στα κανάλια”.

Τέλος καλό, όλα καλά. Τίποτα δεν ήταν. Η αναζήτηση και το ένταλμα αφορούσε σε απείθεια, επειδή δεν παρουσιάστηκα στην κλήση που έλαβα. Δεν παρουσιάστηκα επειδή δεν πήρα ποτέ την κλήση στα χέρια μου. Είμαι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Μπορώ να σου έρχομαι κάθε ημέρα εδώ.

«Οι υπηρεσίες έκαναν σωστά την δουλειά τους, όπως για όλους και εγώ δεν πρέπει να αποτελώ εξαίρεση, όπως και κανείς άλλος. Καμία βίαιη προσαγωγή δεν υπήρξε. Σε μένα άφησαν την κλήτευση σε διεύθυνση που έμενα πριν από 20 χρόνια» εξήγησε ο Αντώνης Δελατόλας.

Μόλις βγήκε η απόφαση του ΑΝΤ1 - Ποιο το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στο κανάλι

Σίγουρο είναι πλέον το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, αφού το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα", στην οποία φημολογείται πως θα έχει στο πλευρό του πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

ANT1 Καλημέρα Ελλάδα Γιώργος Παπαδάκης