Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Είναι 10 μήνες μαζί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Την Όλγα Ντάλλα και τον Στυλιανό Φλωρίδη τους γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο GNTM 4, όπου από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο τα δυο μοντέλα κατάφεραν να "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μπορεί να μην τα κατάφεραν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο οι δυο τους κέρδισαν στην αγάπη καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον και δεν το κρύβουν.

Μάλιστα, το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς τους αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι λοιπόν, η Όλγα Ντάλλα ανάρτησε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της καθώς ήθελε να γιορτάσει και δημόσια την επέτειο τους μιας και είναι 10 μήνες μαζί.

Η τρυφερή ανάρτηση της Όλγας Ντάλλα

Ανάρτηση Όλγας Ντάλλα

Ανακοίνωσαν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Όλγα Ντάλλα παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 όπου προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/12, κατάφερε ωστόσο να πάρει την δεύτερη θέση.

Το μοντέλο μετά το τέλος του τελικού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του STAR, όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας ενώ από την άλλη ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον επαγγελματικό αθλητισμό για χάρη του μόντελινγκ.

«Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλεύω.

Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο.

Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και ίσως να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου. Αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δε νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες. Οπότε από τη στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ θα αφοσιωθώ εκεί. Τις γιορτές θα τις περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό.

Πιο πολύ σπίτι γιατί μου έχουν λείψει πολύ και θέλω να τους χορτάσω. Μπορεί να πάω και Κύπρο (σ.σ. τόπος καταγωγής Στυλιανού) και αν ο Στυλιανός θέλει να με πάει και ένα Παρίσι…δε θα έλεγα όχι!».

Μάλιστα, λίγο αργότερα πήρε τον λόγο ο Στυλιανός, ο οποίος δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος είναι με την Όλγα και αποκάλυψε πως οι δυο τους θα συγκατοικήσουν.

«Όταν τη δει κάποιος από κοντά θα καταλάβει. Είναι απίστευτη. Είναι η νικήτρια της καρδιάς μου. Μια καρδιά δεν είναι αρκετή για την Όλγα! Θα συγκατοικήσουμε βασικά! Το έχουμε κανονίσει ήδη!».