Τρελά ερωτευμένη η Cara Delevingne - Τα παθιασμένα φιλιά με τη νέα της σύντροφο, Leah Mason

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Cara Delevingne - Τα παθιασμένα φιλιά με τη νέα της σύντροφο, Leah Mason

Η Cara Delevingne φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της 31χρονης Leah Mason. Το γνωστό μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή καθώς παλιότερα έχει παραδεχτεί πως είναι bisexoual.

Η ίδια βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στην προσωπική της ζωή μιας και αυτό τον καιρό βρίσκεται σε στιγμές χαλάρωσης στο Πόρτοφινο της Ιταλίας με την αγαπημένη της. Βέβαια, μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει την "καίνε" για τα καλά. Ερωτευμένη ξανά είναι και Χαρά Παππά δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Cara Delevigne - Τα παθιασμένα φιλιά με την νέα της σύντροφο

Λίγα λόγια για την Cara Delevigne

Η Κάρα Τζόσελιν Ντελεβίν (αγγλικά: Cara Jocelyn Delevingne, γενν. 12 Αυγούστου 1992 είναι Αγγλίδα μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο ως μοντέλο, το 2009, με το πρακτορείο μοντέλων Storm Management. Κέρδισε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς το 2012 και 2014, από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας.

Ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα, το 2012, με ένα μικρό ρόλο στην ταινία Άννα Καρένινα. Στον χώρο της μόδας είναι γνωστή κυρίως για τα μεγάλα και πυκνά φρύδια της. Έκτος απ' το μόντελινγκ και την υποκριτική, τραγουδάει και παίζει κιθάρα και ντραμς.

Η Ντελεβίν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, σε ηλικία 10 ετών, κάνοντας φωτογραφίσεις για διάφορα περιοδικά. Το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Storm Model Management, του οποίου ιδρύτρια είναι η Ελληνικής καταγωγής Σάρα Δούκα, που είχε ανακαλύψει και την Κέιτ Μος.

Το 2011, η Ντελεβίν πήρε μέρος στην ανοιξιάτικη / καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρίας Burberry μαζί με άλλα μοντέλα, όπως η Τζούρνταν Νταν.

Η πρώτη εμφάνιση της Ντελεβίν στην πασαρέλα, έγινε το 2011, συγκεκριμένα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου ήταν ένα από τα μοντέλα για την φθινοπωρινή / χειμερινή κολεξιόν της Burberry Prorsum. Ανάμεσα στα μοντέλα αυτής της συλλογής, ήταν και Έντι Κάμπελ (που είναι και πνευματική της αδερφή) αλλά και η Τζούρνταν Νταν.

Η Ντελεβίν έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες για διάφορες εταιρίες μόδας & ομορφιάς, όπως H&M (2011), Dominic Jones Jewellery (2012), Blumarine, DKNY, Tom Ford, Yves Saint Laurent, Zara και Chanel.

Το 2012, χαρακτηρίστηκε από την Vogue ως "Πρόσωπο Αστέρι" του φθινοπώρου/χειμώνα 2012-2013, αφού εμφανίστηκε στην πασαρέλα για μάρκες, όπως η Shiatzy Chen, Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney, DSquared², Lanvin, Givenchyκαι Chanel.

Η Ντελεβίν έχει κοσμήσει το εξώφυλλο της Vogue UK συνολικά τρεις φορές, ενώ έχει κοσμήσει και τα εξώφυλλα της Vogue για Κορέα, Βραζιλία, Αυστραλία, Ιαπωνία και Πορτογαλία. Την σεζόν 2012-2013, ήταν ένα από τα μοντέλα πασαρέλας της Victoria's Secret. Το 2014, η Ντελεβίν πήρε τον τίτλο "Μοντέλο της Χρονιάς" στα βρετανικά βραβεία μόδας, ενώ το 2015, ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο στέλεχος της ελβετικής μάρκας ρολογιών TAG Heuer, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, μπήκε και στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue.

Τον Αύγουστο του 2015, δήλωσε την αποστασιοποίηση της από το χώρο του μόντελινγκ, αφού θέλοντας να ασχοληθεί και με την υποκριτική, είχε άγχος και αυτό την επηρέασε στην κατάσταση του δέρματος της.