Ιάσονας Μανδηλάς: Δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο μετρό - «Μου έδωσε μπουνιά επειδή έχω...»

Η σοκαριστική καταγγελία του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιάσονας Μανδηλάς: Δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο μετρό - «Μου έδωσε μπουνιά επειδή έχω...»

Ο Ιάσονας Μανδηλάς είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Ωστόσο αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει το βίαιο περιστατικό που δέχτηκε την ώρα που ήταν στο μετρό.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δέχτηκε μπουνιά, επειδή είχε βαμμένα νύχια ενώ όταν ρωτήθηκε εάν είναι γκέι, εκείνος απάντησε θετικά. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε "ανοίξει" την καρδιά του και είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την σεξουαλικότητά του.

Η ανάρτηση του Ιάσονα Μανδηλά για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στο μετρό

«Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι τέσσερα άτομα στον Σταθμό Περιστερίου στο μετρό, μου επιτέθηκαν και το ένα μου έδωσε μπουνιά επειδή έχω βαμμένα μαύρα νύχια. Όταν με ρώτησαν αν είμαι γκέι, τους είπα ναι. Αυτά, να προσέχετε πολύ».

«Πήρα βαθιά ανάσα και μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου»

Μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» προβλήθηκε η συνέντευξη του Ιάσονα Μανδηλά ο οποίος μίλησε στην κάμερα μετά από την αποκάλυψή του πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Έχουν περάσει μήνες και συνεχίζω να λαμβάνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα και είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου που πήρα αυτή την πολυπόθητη βαθιά ανάσα και μίλησα για κάτι τόσο προσωπικό, το οποίο όμως έχει αντίκτυπο στην κοινωνία μας.

Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία έχει πολλά προβλήματα και τα αρνητικά σχόλια ευτυχώς δεν με αγγίζουν γιατί ήμουν και πολύ προετοιμασμένος ότι θα υπάρχουν. Και συνέχισε λέγοντας:

«Μου έστειλαν μήνυμα πάρα πολλά παιδιά και, επειδή ξέρω πόσο στενάχωρο είναι στο σχολείο να σε βρίζουν ή κάποια παιδιά να τα χτυπάνε στον δρόμο, νιώθω αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεσαι και μόνιμα προσπαθείς να είσαι κάπως αλλιώς για κάποιον άλλον επειδή έτσι σου έχουν μάθει».