''Είμαι πανερωτικός, αυτό δε σημαίνει ότι πάω και...'': Αποκαλυπτικός ο Σταμάτης Κραουνάκης στο «Ενώπιος ενωπίω»

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την πολιτική

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είμαι πανερωτικός, αυτό δε σημαίνει ότι πάω και...'': Αποκαλυπτικός ο Σταμάτης Κραουνάκης στο «Ενώπιος ενωπίω»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» και παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ξεχώρισαν τα κομμάτια που μίλησε για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του, αλλά και την πολιτική.

Ο καλλιτέχνης μας έχει συνηθίσει στις βαριές αποκαλύψεις αλλά και στον καυστικό του λόγο. Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει και δήλωση αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη και ειδικότερα για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, που αντέδρασε άμεσα στα λεγόμενα του συνθέτη(δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κραουνάκης για την σεξουαλικότητά του

«Είμαι πανερωτικός. Για να τελειώνουμε δεν εννοώ καθόλου το @@@@ι. Εννοώ το στυλ σου, εννοώ τα μάτια σου, εννοώ έναν άνθρωπο που θα μου δείξει τρυφερότητα. Εννοώ μια μεγάλη γυναίκα που της έχω αγάπη μεγάλη, που είναι βασικό μου θέμα ή κι ένα νεότατο που βλέπω στα μάτια του ένα ταλέντο. Έλεος. Το πανερωτιστής δεν σημαίνει πάω και @@@@μαι παντού με όλους. Συγγνώμη. Μα για να το κάνουμε και ξεκάθαρο. Άλλωστε για να το πω κι εγώ κατά τη Δήμητρα Λιάνη… Έχω κλείσει. Είμαι 66 στα 67, τα πολλά ντουζένια έχουν παρέλθει, αν τυχόν έρθει κάτι και μας απογειώσει θα το συζητήσουμε».

Περιέγραψε τα ακραία σκηνικά που έχει κάνει για τον έρωτα - «Έχω ξενυχτήσει έξω από...»

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, MEGA STORIES είχε αφηγηθεί τις ιστορίες της ζωής του και της καλλιτεχνικής του πορείας και μοιράστηκε τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με την μουσική, για τα ακούσματά του, για τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις που έχει ανεβάσει αλλά και το πως αισθάνεται ο ίδιος όταν σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απογειώνουν τα τραγούδια του.

«Η Άλκηστις ταίριαξε περισσότερο με τα τραγούδια μου, δεν το συζητώ. Πρέπει να της πω το μεγάλο “ευχαριστώ” μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Ήταν γενναίος στρατιώτης. Το ρεπερτόριό μας το έκανε πανελλήνιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και πρόσθεσε για τον έρωτα:

«Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί».

Για τις φορές που ερωτεύτηκε, οι οποίες ήταν 3 είπε: «Λογικός αριθμός για την ηλικία μου, είμαι 67», ενώ για την σχέση του με το Θεό δήλωσε:

«Ο ωραίος γελαστερός Θεός, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των Αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».