Τρύφωνας Σαμαράς: ''Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω κομμωτής, αλλά...''

Τι επάγγελμα ονειρευόταν για το γιό του;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: ''Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω κομμωτής, αλλά...''

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του σε εκδήλωση χθες το βράδυ 9/6 , όπου και τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί 10/6 μίλησε μεταξύ άλλων και για τις σχέσεις με τους γονείς του, αλλά και τα όνειρα του πατέρα του για τη σταδιοδρομία του.

Ο αγαπημένος κομμωτής μας είχε αποκαλύψει μάλιστα πριν λίγο καιρό το πρόσωπο του μικρού του αδερφού Γιώργου, ο οποίος έχει πάρει τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτόν του Τρύφωνα, αφού εργάζεται ως αγρότης. Τα δύο αδέρφια μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα και ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μια φωτογραφία τους(δείτε εδώ τη μεγάλη ομοιότητά τους).

Τι δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τους γονείς του

«Γενικά έχουμε μια πολύ καλή σχέση και από τότε που έχω χάσει τη μητέρα μου είμαστε ακόμα πιο κοντά», είπε ο Τρύφωνας, με τον μπαμπά του να αποκαλύπτει ότι ο γιος του ήταν όλο ζαβολιές όταν ήταν μικρός.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να με κάνει οικοδόμο, όχι κομμωτή. Πήγα στην οικοδομή, με το που πήγα να σηκώσω τον τενεκέ δεν μπορούσα, λέω άστο δεν είμαι εγώ για τέτοια και έφυγα. Όταν ήμουν μικρός είχα αδυναμία σε μια θεία μου. Η μαμά μου έσκισε αυτόγραφο από τη Μελίνα Μερκούρη γιατί την είχα βάλει σε κάδρο και δεν είχα βάλει εκείνη».

«Αν αργούσα δύο μέρες...» - μας εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, είχε βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικά, το πρωί της Τρίτης 17/5, μαζί με την Χαρά Βέρρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος κομμωτής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμαθε πολύ ξαφνικά για το τι του συνέβαινε και αγχώθηκε ώστε να προλάβει την κατάσταση και να μη χρειαστεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Τόνισε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή και έβαλε σε προτεραιότητα τον εαυτό του.

«Πλέον βάζω σε προτεραιότητα την υγεία μου, τη ζωή μου. Με συντάραξε γιατί αν αργούσα δύο μέρες, αυτό το πράγμα αν δεν το ξέρεις μπορείς να πάθεις κάτι πολύ κακό ή να κάνεις εγχείρηση ή μπορεί και να πεθάνεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν μου το είπε ο γιατρός σοκαρίστηκα».

«Μετά από αυτό έβαλα άλλες προτεραιότητες, τον Τρύφωνα πάνω από όλα, να μη με ενδιαφέρει τόσο πολύ η δουλειά», κατέληξε.