«Δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι...» - Ο Τσιμιτσέλης ''απασφάλισε'' για την αρχή της σχέσης με την Γερονικολού

«Έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι...» - Ο Τσιμιτσέλης ''απασφάλισε'' για την αρχή της σχέσης με την Γερονικολού

O Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 10/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για όλες τις πτυχές της ζωής του, με κυριότερα σημεία να είναι η δουλειά του αλλά και η σχέση με τα δύο κορίτσια του.

Σε ό,τι αφορά την κόρη του Εύα μεγαλώνει όμορφα και όσο της επιτρέπει η ηλικία της, τον παρακολουθεί σε όλα τα βήματα, που κάνει. Όσο για σύντροφο της ζωής του, την Κατερίνα Γερονικολού η σχέση τους συνεχίζει να είναι το ίδιο καλή, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως έχει το ίδιο πλεονέκτημα και μειονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από την οργανωτικότητα της. Σίγουρα αυτό δεν είναι ανασταλτικό για να κάνουν το επόμενο βήμα, για όταν είναι η ώρα του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη ζωή του

«Η κόρη μου συχνά παρακολουθεί τις σειρές, ειδικά με το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”, της αρέσει, περνάει ευχάριστα». «Επειδή μεγάλωσε με τη δική μου “έκθεση” και της μαμάς της, συνήθισε, στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί», πρόσθεσε.

«Είναι πάρα πολύ καλό να έχεις με τη σύντροφό σου ένα κοινό σημείο αναφοράς. Έχουμε βρει πολύ ωραία ισορροπία». «Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό», είπε.

«Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι, αν είναι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό», ξεκαθάρισε σχετικά με το ενδεχόμενο να τους ξαναδούμε άμεσα ως τηλεοπτικό ζευγάρι. «Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πολύ οργανωτική», συνέχισε.

«Είμαι εργασιομανής και τελειομανής, είμαι από αυτούς που λένε για καθετί που βλέπω σε εμένα ότι αν γύριζα το χρόνο θα το έκανα καλύτερα».

«Με την Κατερίνα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/1 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μετά την ανακοίνωση που έκαναν για τη νέα τους αρχή... ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού κάνοντας αποκαλύψεις για τους χαρακτήρες τους.

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά...», ανέφερε ο ηθοποιός, με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν αν η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι.

«Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων» τόνισε.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη», ολοκλήρωσε.

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/1 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης