Ο Αρναούτογλου... φεύγει, ο Κανάκης έρχεται - Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Σημαντικές αποφάσεις για την πιο πολυάσχολη ζώνη του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αρναούτογλου... φεύγει, ο Κανάκης έρχεται - Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Σημαντικές αποφάσεις καλείται να πάρει ο ΑΝΤ1 κατά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, δεδομένου ότι έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Τα δύο βασικά πρόσωπα που πέφτουν στο τραπέζι του καναλιού του Αμαρουσίου είναι ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/6) στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το κανάλι πρέπει να βολέψει δύο προγράμματα που παίζουν στις 8:00. Αυτό συμβαίνει γιατί το Πάσχα, αμέσως μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα, ο ΑΝΤ1 επέλεξε να βάλει στην ώρα του, το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος».

Και τα δύο προγράμματα σημείωσαν φέτος εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης και έτσι ο σταθμός δε θέλει να αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1 με Κανάκη και Αρναούτογλου

Όπως εξήγησε η εκπομπή του Mega, οι Ράδιο Αρβύλα όπως πάντα έχουν σκοπό να ξεκινήσουν τη σεζόν τους από τον Νοέμβριο καθώς θέλουν πρώτα να έχει κυκλοφορήσει κάποιο υλικό από τις εκπομπές για να μπορούν να το σχολιάσουν.

Κάπως έτσι, μιας και ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί να μετακινήσει τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, τον Νοέμβρη, ο «Εκατομμυριούχος» θα σταματήσει για να ξεκινήσει η σατυρική εκπομπή.

Μετά το Πάσχα, όταν πια το Ράδιο Αρβύλα θα έχει τελειώσει, τότε θα μπει ξανά στο πρόγραμμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η οριστική απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος

Κανονικά την επόμενη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά οι Ράδιο Αρβύλα, παρά τα όσα έγιναν αυτή την χρονιά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την σατυρική εκπομπή (διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεσή του).

Η παρέα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα πολύ αργότερα από τις άλλες εκπομπές και συγκεκριμένα στα τέλη Οκτωβρίου, ώστε να έχουν μαζέψει αρκετό υλικό για σχολιασμό.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν να προστίθεται ακόμα ένα μέλος στην παρέα τους, το τέταρτο δηλαδή, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το κέφι, μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ήταν το ίδιο υψηλά.