Με λευκό δετό πουκάμισο και τζιν η Αφροδίτη Μπάρμπα - Χαλαρή βόλτα στα Νότια προάστια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με λευκό δετό πουκάμισο και τζιν η Αφροδίτη Μπάρμπα - Χαλαρή βόλτα στα Νότια προάστια

Την Αφροδίτη Μπάρμπα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks. Πρόκειται για γνωστό μοντέλο, που έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους σχεδιαστές μόδας και καταξιωμένους στιλίστες στο παρελθόν. Η Μπάρμπα, πρόσφατα απασχόλησε τα media, η οποία πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, μετά τις κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης.

Το μοντέλο συνηθίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μη τραβά τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, φαίνεται πως την πέτυχε στη Γλυφάδα. Απολάμβανε τη βόλτα της με τον καφέ στο χέρι με αρκετά casual αλλά κομψό look. Φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν με σκισίματα, λευκό πουκάμισο δεμένο μπροστά και λευκά chunky sneakers. Την εμφάνισης της ολοκλήρωναν τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου και τα διακριτικά κοσμήματα. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει να πέφτουν χαλαρά.

Φωτογραφίες της Αφροδίτης Μπάρμπα από τη βόλτα της στη Γλυφάδα

Αφροδίτη Μπάρμπα βόλτα

Αφροδίτη Μπάρμπα μοναχική βόλτα  στη Γλυφάδα

Αφροδίτη Μπάρμπα βόλτα Γλυφάδα

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής T-Live έκανε η Αφροδίτη Μπάρμπα, λίγο μετά την αποφυλάκισή της. Το μοντέλο ευχαρίστησε τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια ενώ εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία να γυρίσει πίσω στο παιδί της.

«Το μόνο που θέλω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κα ανακρίτρια, τον κο εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου.

Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Μπάρμπα.