«Δεν ήταν η Όπρα, αλλά ήταν κόμπρα» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Τράγκα

«Δάγκωνε δυνατά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ήταν η Όπρα, αλλά ήταν κόμπρα» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Τράγκα

Ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης περισσότερο από κάθε άλλον. Η αμύθητη περιουσία του και η δέσμευσή της, λόγω εγκληματικής δραστηριότητας, έχει βρεθεί σαν πρώτη είδηση παντού και έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του 17 πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη. Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Τράγκα

Για όλα αυτά αλλά και το πως έφτιαξε αυτή την «αυτοκρατορία», μίλησε και ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το podcast του «Στο στόμα του Λάκη».

«Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος

Με αυτό το τρικ έβγαλε 50.000 σε ένα λεπτό: Η on-air αποκάλυψη Μικρούτσικου για τον Τράγκα

Σε αμηχανία φαίνεται να έφερε το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο συνεργάτης Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς προέβη σε μία αποκάλυψη - συζήτηση που είχε με έναν γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε φυσικά να το μαζέψει, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένταση μεταξύ των δύο συνεργατών, καθώς και πριν από λίγες μέρες με αφορμή έναν καλεσμένο που είχαν στον αέρα της εκπομπής είχαν έρθει σε έντονη ρήξη, αφού ο Μικρούτσικος φαίνεται να πήρε το μέρος του και ακολούθησε έντονος διάλογος(δείτε τον εδώ αναλυτικά).

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του Γιώργου Τράγκα, με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο εκκλιπών εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά:

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα».

Του λέει: «‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Φυσικά αυτή η στιχομυθία προκάλεσε την άμεση αντίδραση της παρουσιάστριας που έσπευσε να πει ότι αυτή ήταν η προσωπική του άποψη και ότι καλό θα ήταν να ανακαλέσει, ώστε να μη μπει σε μπελάδες. Ωστόσο εκείνος το υποστήριξε μέχρι τέλους και είπε, πως αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει εξαφανιστεί από τον Alpha λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε.