Νέα ηχηρή ένταξη στην κριτική επιτροπή του GNTM - Ποιος θα είναι;

Από το χώρο της μόδας φυσικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Νέα ηχηρή ένταξη στην κριτική επιτροπή του GNTM - Ποιος θα είναι;

Στην εκπομπή της Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 10/6, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου, έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες για την κριτική επιτροπή του GNTM.

Ονόματα για την κριτική επιτροπή του GNTM

Συγκεκριμένα, στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα διαγωνιστούν μόνο γυναίκες κάθε ηλικίας, ενώ στην κριτική επιτροπή επιστρέφει η Βίκυ Καγιά. Παράλληλα, ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν θα βρίσκονται στο νέο GNTM, ενώ στην καρέκλα του κριτή θα καθίσει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος στις τελευταίες σχετικές δηλώσεις του δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα αλλά διπλωματικά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο υπέγραψε ο τρίτος κριτής του GNTM. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Σοφρωνίου. Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για διάσημο στυλίστα, που εργάζεται και ζει κυρίως στο εξωτερικό, στο Παρίσι συγκεκριμένα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τον είχαμε δει στο “Next top model” του ΑΝΤ1, όπου είχε τη θέση του coach.

Το τέταρτο άτομο της κριτικής επιτροπής δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι γυναίκα.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Άγγελου Μπράτη

Απών από την νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 θα είναι ο Άγγελος Μπράτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ετοιμάζει κάτι νέο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ίδιο κανάλι, δηλαδή το Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναμένεται να συμμετέχει σε μία νέα παραγωγή του καναλιού που πρόκειται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το Life is a beach, μία ταξιδιωτική εκπομπή που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας και μάλιστα θα υπάρχουν αι διάφοροι guests. Ο Άγγελος Μπράτης λοιπόν θα είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Η πρεμιέρα του Life is a beach αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιουλίου.

undefined