«Είμαι ένας άντρας με...» - Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram

Συνεχίζει δυναμικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι ένας άντρας με...» - Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 ο Νίκος Κοκλώνης ξύπνησε με πολύ θετική διάθεση, παρά τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», που έχει επενδύσει και αυτό θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ποστάροντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ξεχωριστή καλημέρα του Νίκου Κοκλώνη

Μπορεί βέβαια η καλή του διάθεση να οφείλεται και στις παραγωγές που ετοιμάζει, που σκοπεύει από την νέα σεζόν να βάλει φωτιά στα τηλεοπτικά.

Στην ανάρτησή του καλημέρισε τους ακολούθους του με ένα ρητό του Oscar Wilde. «Καλημέρα σε όλους!!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία και πρόσθεσε στα αγγλικά: «Είμαι ένας άντρας με απλά γούστα, πάντα με ικανοποιούν τα καλύτερα».

Φυσικά οι φωτογραφία γέμισε καρδιές και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους δεν άργησαν να φανούν.

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Just The 2 of Us

Φωτιά έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που δεν σταματά να φέρνει φαντασμαγορικά σόου στην ελληνική τηλεόραση. Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο παραγωγός ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, 2 μυθοπλασίες ενώ είναι προ των πυλών και μεγάλη επιστροφή του «Just the 2 of Us».

Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές για τα άτομα τα οποία θα διαγωνιστούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένουμε να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το συντομότερο και μάλιστα η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο.

Ωστόσο έχουν ξεκινήσει και κάποιες φήμες, ότι πιθανότατα η κριτική επιτροπή να μην απαρτίζεται από τα γνωστά μας πρόσωπα, αλλά να αλλάξει σύνθεση.

Φυσικά σε όλο αυτό ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει πάρει θέση αλλά έχει τονίζει ότι τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι.