Από την Πάρις Χίλτον μέχρι την Μαντόνα - Οι "λαμπεροί" καλεσμένοι στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ανάμεσά τους και δύο Έλληνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από την Πάρις Χίλτον μέχρι την Μαντόνα - Οι

Το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι. Παρά το ατυχές συμβάν με τον πρώην της, πολλοί διάσημου βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν και να γιορτάσουν το νέο τους βήμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και δύο μοναδικοί Έλληνες, ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι έφτασαν τον αριθμό των 60 ανθρώπων τελικά και κάποια από τα πιο "λαμπερά" ονόματα ήταν η Πάρις Χίλτον, η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Ντρου Μπάριμορ και η Κάθι Χίλτον. Η Μαντόνα και η Σελίνα Γκόμεζ ήταν ακόμη δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έδωσαν το παρόν.

Οι "λαμπεροί" καλεσμένοι στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μαντόνα στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Σελίνα Γκόμεζ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ντρου Μπάριμορ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Κάθι Χίλτον στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο σύντροφός της "έσπασε" την σιωπή του για την απώλεια του μωρού τους

Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για την Britney Spears καθώς η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως περίμενε τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα πως απέβαλε ζητώντας ταυτόχρονα, κατανόηση από τα Μέσα αλλά και τους θαυμαστές τους.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» όπου μίλησε για την ψυχολογία της Britney Spears αλλά και για την αναπάντεχη απώλεια του μωρού τους.

Σύντροφος Britney Spears

«Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Και ένα όμορφο πράγμα που άκουσα ήταν ότι όταν το μωρό είναι έτοιμο, θα έρθει. Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο και αυτοθεραπεύεται. Θα έρθει η σωστή στιγμή. Παραμένουμε θετικοί».

«Σκέφτηκα σύμφωνα με το γούστο της, δεν θα ήθελε κάτι μεγάλο. Οι διασημότητες παίρνουν δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και συνήθως είναι δωρεάν επειδή διαφημίζεται παράλληλα, αλλά εγώ θέλω να αντιπροσωπεύει κάτι… Έτσι σχεδίασα ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με πριγκιπικό σχέδιο, για μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής».