Απίστευτο ντοκουμέντο - Η κρυφή πρόβα της Βανδή με την κόρη της πριν ανέβουν στη σκηνή μαζί

Πολύ όμορφη εικόνα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτο ντοκουμέντο - Η κρυφή πρόβα της Βανδή με την κόρη της πριν ανέβουν στη σκηνή μαζί

Η Δέσποινα Βανδή, όπως και κάθε γυναίκα, έχει πολλούς ρόλους σε αυτή τη ζωή και το αποδεικνύει καθημερινά με τις κινήσει της. Πολύ πρόσφατα κατάφερε να συνδυάσει αυτόν της τραγουδίστριας με την μητρική της ιδιότητα και από ότι φάνηκε η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

Πρόκειται για τη συναυλία, που έδωσε στο Κατράκειο θέατρο, εκεί όπου είχε την τιμή και τη χαρά να ανεβάσει επί σκηνής την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη. Από ότι έγινε γνωστό, με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η τρυφερή μαμά έκανε μια και μοναδική πρόβα μαζί της για να δούμε αυτό το τόσο ωραίο τελικό αποτέλεσμα από τις δύο τους.

Βίντεο από την πρόβα της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της

«Η πρώτη μας και τελευταία πρόβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου»!

Μαμά και κόρη πρώτη φορά μαζί στην σκηνή

Μια απίστευτη σχέση έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία πολύ συχνά πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, με τις δυο τους να κλέβουν κάθε φορά όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 8/6 πραγματοποίησε μια φοβερή συναυλία στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους κι όχι μόνο, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε και την κόρη της να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την μητέρα ορισμένες επιτυχίες δικές της κι όχι μόνο.

Φυσικά, όλοι τις αποθέωσαν, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρισκόταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της αγαπημένης του.