«Πεθαίνω με τον...» - Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει τον Έλληνα ηθοποιό που θαυμάζει περισσότερο απ' όλους

Συμφωνείτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πεθαίνω με τον...» - Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει τον Έλληνα ηθοποιό που θαυμάζει περισσότερο απ' όλους

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 10/6, και πέρα από την αποκάλυψη που έκανε για την κακοποίηση που έχει δεχθεί, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της Έλληνα ηθοποιό και στα χαρακτηριστιικά του, που την έκαναν να τον θαυμάζει.

Η ηθοποιός επισήμανε πως ο Γιάννης Μπέζος μπορεί να την κάνει να γελάσει και στις πιο δύσκολες στιγμές της, χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι του χώρου που να τους θεωρεί ισάξιους ή γενικότερα ταλαντούχους.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τον Γιάννη Μπέζο

«Οι Έλληνες καλλιτέχνες βγαίνουν και λένε μόνο συμβατικά πράγματα. Δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους και απαντούν συμβατικά και ξαφνικά βγαίνω εγώ η δύσκολη, επειδή βγαίνω και λέω ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος.

Πεθαίνω με τον Γιάννη, όσα χρόνια και αν περάσουν γελάω πολύ. Λέγοντας τον Μπέζο δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ άλλους. Αυτό το λέω για συναδέλφησα μεγάλη την οποία τη ρωτάνε διάφορα κατά καιρούς για ακέρια ζητήματα και για όλα έχει βρει μια τρυφερή απάντηση και είναι κουραστικό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου έγιναν τρεις προτάσεις, αλλά...»

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, και μίλησε "ανοιχτά" για την ψυχοθεραπεία, τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την εμφάνισή της, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ πως). Μάλιστα, η ηθοποιός προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το επαγγελματικό της μέλλον.

Η ίδια, πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως, όσον αφορά τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της, δεν αισθάνεται "καυτή" και απάντησε με χιούμορ για το πώς επέλεξε να ντυθεί ως καλεσμένη. Σχετικά με την ψυχοθεραπεία, όμως, επισήμανε ότι της έχει κάνει πολύ καλό και τα μαθήματα την έχουν επηρεάσει τόσο που θέλει να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, αν και ήταν κάτι που πάντα της άρεσε.

«Καθόλου σεξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα», είπε αρχικά γελώντας και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου έγιναν τρεις προτάσεις για παρουσίαση και ένα guest ρόλο σε σήριαλ, αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε».