Ήταν παντρεμένοι για 55 ώρες - Ο πρώην που εισέβαλε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν παντρεμένοι για 55 ώρες - Ο πρώην που εισέβαλε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το βράδυ της Πέμπτης 9/6, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι σε μία πανέμορφη τελετή. Δυστυχώς, βέβαια, δεν πήγαν όλα όπως ακριβώς τα σχεδίαζαν, καθώς ο πρώην την τραγουδίστριας εισέβαλλε στον χώρο και προκάλεσε το απόλυτο χάος. Ευτυχώς, η ταλαιπωρία δεν κράτησε πολύ και μπόρεσε να ολοκληρώσει την ευτυχία της και να αφήσει πίσω της ότι συνέβη.

Ο πρώην σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που μπούκαρε για να διακόψει τον γάμο της

Δεν πρόκειται, όμως, για έναν απλό πρώην, αλλά για τον Τζέισον Αλεξάντερ με τον οποίο η ίδια ήταν κολλητή φίλη και, μάλιστα, από μικρά παιδιά. Το 2004, όταν ήταν περίπου 22 ετών, οι δυο τους αφού είχαν ήδη γίνει ζευγάρι και ζούσαν έναν τρομερό έρωτα, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Las Vegas.

Η Μπρίτνεϊ, όμως, 55 ώρες μετά ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι που αντάλλαξαν, διότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. «Μόλις βγήκε και με ρώτησε. Εκείνη έλεγε "Λοιπόν, ας παντρευτούμε". Και εγώ είπα "Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό"», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προηγούμενου συντρόφου της, που έρχονται σε αντίθεση με τα δικά της.

Ο πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Από την Πάρις Χίλτον μέχρι την Μαντόνα - Οι "λαμπεροί" καλεσμένοι στο μυστήριο

Παρά το ατυχές συμβάν με τον πρώην της, πολλοί διάσημου βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν και να γιορτάσουν το νέο τους βήμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και δύο μοναδικοί Έλληνες, ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι έφτασαν τον αριθμό των 60 ανθρώπων τελικά και κάποια από τα πιο "λαμπερά" ονόματα ήταν η Πάρις Χίλτον, η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Ντρου Μπάριμορ και η Κάθι Χίλτον. Η Μαντόνα και η Σελίνα Γκόμεζ ήταν ακόμη δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έδωσαν το παρόν.

Η Μαντόνα στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Σελίνα Γκόμεζ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ντρου Μπάριμορ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Κάθι Χίλτον στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς