Αγνώριστη η Γωγώ από το καφέ της Χαράς - Κοκκινομάλλα και πιο hot από ποτέ

Έτσι είναι σήμερα...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Γωγώ από το καφέ της Χαράς - Κοκκινομάλλα και πιο hot από ποτέ

Το καφέ της Χαράς είναι αναμφίβολα μια από τις πιο αγαπημένες σειράς όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς η πλοκή του "κέντρισε" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν και η Γωγώ ή αλλιώς Ελένη Λιάσκα, η οποία όταν έπαιζε στην σειρά ήταν μόλις 19 ετών. Μπορεί να μην την είδαμε στο reunion της σειράς, ωστόσο η ίδια έχει αλλάξει κατά πολύ αφήνοντας για τα καλά πίσω το φυσικό look που τη συντρόφευε από τότε που τη γνωρίσαμε.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Ελένη Λιάσκα παραμένει κούκλα καθώς έχει επιλέξει το κόκκινο/ ginger χρώμα στα μαλλιά της, κάτι που την πηγαίνει αρκετά μιας και αναδεικνύει άψογα το γαλάζιο χρώμα των ματιών της. Δείτε επίσης εδώ πως είναι σήμερα η "άτακτη" Ματούλα η οποία ήταν κολλητή της.

Έτσι είναι σήμερα η Γωγώ από την σειρά «Το καφέ της Χαράς»

Έτσι είναι σήμερα η Ελένη Λιάσκα από το Καφέ της Χαράς

Με φουσκωμένα μπράτσα και λευκά μαλλιά - Πως είναι σήμερα ο Αστέρης της σειράς Καφέ της Χαράς

Ο Χρήστος Μάντακας γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου και είναι ηθοποιός. Ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 ως μοντέλο και από τη δεκαετία του ’90 ασχολήθηκε και με την υποκριτική. Τον είδαμε στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου αλλά και σε πολλά άλλα σήριαλ και ταινίες. Γοητευτικός, αρρενωπός και καλός ηθοποιός έκανε επιτυχίες αλλά τα τελευταία χρόνια χάθηκε από την ελληνική showbiz.

Με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης ασχολήθηκε επιτυχώς με την υποκριτική, ενώ ένας από τους ρόλους που τον έκανε ευρύτερα γνωστό (και βλέπουμε ακόμα και σήμερα λόγω των επαναλήψεων) είναι αυτός του «Αστέρη» στο «Καφέ της Χαράς».

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr