"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Αμάντα Γεωργιάδη - Μετά τη Eurovision πήρε το πτυχίο της στην ιατρική

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι αρκετά ενεrγή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια βιώνει αναμφίβολα μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στην ζωή της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Συγκεκριμένα, μετά από την συμμετοχή της στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022 όπου κατέκτησε την 8η θέση με το τραγούδι «Die Together», σειρά είχε και μια άκρως ευχάριστη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε το πτυχίο της στην ιατρική! Η ίδια πόζαρε στον φακό φορώντας την στολή της, δύο ανθοδέσμες όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη

Αμάντα Γεωργιάδη

«Στην περίπτωση της Ουκρανίας...»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την Eurovision 2022 παραχώρησε η Αμάντα Γεωργιάδη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στο Κέντρο” με τον Γιώργο Κουβαρά. Η νεαρή τραγουδίστρια έφερε την Ελλάδα στην 8η θέση, κάνοντας μας περήφανους. Ωστόσο, υπήρχαν χώρες που δεν έδωσαν ούτε μισό πόντο στην χώρα μας.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενη, περήφανη και λίγο κουρασμένη.

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή. Τη νιώθω σπίτι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό εδώ αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο κόσμος που είναι τόσο ζεστός και ανοιχτός. Και ο καιρός μου αρέσει πολύ. Γυρίζω στη Νορβηγία γιατί σε επτά μέρες έχω εξετάσεις στην ιατρική. Πρώτα θέλω να τελειώσω με την ιατρική γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά και μετά έρχεται ένα άλμπουμ. Μετά θέλω να κάνω και κάποιες συναυλίες. Ιδανικά θα ήθελα να συνδυάσω την ιατρική με το τραγούδι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την Eurovision 2022

Νομίζω στη Eurovision ο κόσμος ψηφίζει περισσότερο το τραγούδι και όχι τη χώρα. Στην περίπτωση της Ουκρανίας το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά δε μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο πόλεμος. Όταν μιλήσαμε με τους εκπροσώπους της Ουκρανίας, μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι πολύ καλά παιδιά αλλά έδιναν την εικόνα πως υπάρχει κάτι που τους απασχολεί. Ο διαγωνισμός της Eurovision μπορεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού όμως μπορείς μέσα από αυτόν κάθε χώρα να περάσει το δικό της μήνυμα.

Για μένα δεν είναι το πιο σημαντικό να γίνω διάσημη. Δε θα έκανα κάτι μόνο και μόνο για να γίνω διάσημη. Θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με εκφράζει. Μόνο χαρά μου έδωσε το ότι ο κόσμος άκουσε το τραγούδι μου» ανέφερε η Αμάντα.