«Κάθεται εκεί καημένη» - Το επικό σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου για την Φαίη Σκορδά

Το κίνημα #freefay

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάθεται εκεί καημένη» - Το επικό σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου για την Φαίη Σκορδά

Το βράδυ της Παρασκευής 10/6 η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για όλα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά, ενώ απέφυγε να την ρωτήσει για το δικό της μέλλον (δείτε εδώ που θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια).

Συγκεκριμένα με την πρώτη αφορμή ο Θέμης Γεωργαντάς έβαλε την παρουσιάστρια να σχολιάσει άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και την Φαίη Σκορδά.

Η Καραβάτου εξηγεί τι είναι το #freefay

«Μου αρέσει να λέω μόνο καλά πράγματα για τους ανθρώπους, να τους τιμώ. Μου έχεις δείξει παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και δεν φαίνεται να λέω κάτι που να είναι αιχμηρό, δεν θέλω.

Φέτος έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα στην Φαίη Σκορδά το #freefay γιατί είναι καταπιεσμένη βρε παιδί μου. Την βλέπω που κοιτάει κάτω, που πολλές φορές είναι ζορισμένη. Είμαι πάρα πολύ με την Φαίη! Όχι ότι δεν συμπαθώ τον Γιώργο, αλλά την καταλαβαίνω 100%. Καημένη κάθεται εκεί… Είμαι πολύ μαζί της» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Οι σερί δυστυχίες "χτύπησαν" Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έζησαν ένα δύσκολο τελευταίο χρόνο, με το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz να βλέπει τη ζωή του να δοκιμάζεται με όλους τους τρόπους.

Η αρχή είχε γίνει με το «διπλό» τους χωρισμό, πρώτα στην τηλεόραση και ύστερα στην προσωπική τους ζωή, στην οποία όμως έζησαν επίσης τον πόνο και το πένθος. Τα γεγονότα, που τους «πλήγωσαν» δεν ήταν λίγα και τώρα καλούνται, έχοντας δύο παιδιά, να προχωρήσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr