«Σήμερα γάμος γίνεται» - Παντρεύεται σε λίγες ώρες πολύ γνωστός ηθοποιός του Σασμού

Έχει γίνει ήδη πατέρας στο πρώτο του παιδί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σήμερα γάμος γίνεται» - Παντρεύεται σε λίγες ώρες πολύ γνωστός ηθοποιός του Σασμού

«Σήμερα γάμος γίνεται» τραγουδάει από το πρωί του Σαββάτου 11/6 η Μαρία Τζομπανάκη καθώς οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας ο μοναχογιός της, Ορφέας Αυγουστίδης, που πρόσφατα έγινε και μπαμπάς, με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά.

Το ζευγάρι βέβαια έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ενός ο θρησκευτικός γάμος, σύμφωνα με την αναγγελία θα πραγματοποιηθεί σε ένα κτήμα στο Κορωπί (δείτε την αναγγελία εδώ).

Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά

Το ζευγάρι αν και προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση του, είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. «Δεν χρειάζεται να πούμε για την γνωριμία μας! Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας» είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε παλιότερή του συνέντευξη.

Οι δυο τους, τον Μάρτιο του 2020 είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Λίγους μήνες μετά ήρθε και η επισφράγιση στη σχέση τους, καθώς τον Απρίλιο του 2021 έφτασε και ο ερχομός του γιου τους.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη μετά τη γέννηση του γιου του.

Γάμος και βάφτιση μαζί ετοιμάζει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Το Bachelor του Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν το γάμο του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς είναι πολύ καλά στα επαγγελματικά του αλλά και στην προσωπική του ζωή τα πράγματα κυλούν πολύ όμορφα, μιας και μαζί με την σύντροφο του Γεωργία έχουν φέρει στη ζωή τον γιο και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να παντρευτούν.

Το ζευγάρι μετά την ερωτική απόδραση στα σοκάκια πολύ μεγάλου νησιού, βρίσκεται στη φάση του bachelor πριν τον πολυπόθητο γάμο τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μερικούς καλούς του φίλους και να γιορτάσει τις τελευταίες στιγμές της ευτυχίας του στον Ναύπλιο. Να σημειωθεί εδώ πως δεν έκαναν τα τυπικά, που κάνει ο γαμπρός αλλά αντίθετα εκείνοι επέλεξαν μια ερημική θάλασσα για να κάνουν το μπάνιο τους.

To bachelor του Ορφέα Αυγουστίδη