«Με έφτυσε και μου έριξε μπουνιά...» - Ο Ιάσονας Μανδηλάς καταγγέλλει το ομοφοβικό περιστατικό που βίωσε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έφτυσε και μου έριξε μπουνιά...» - Ο Ιάσονας Μανδηλάς καταγγέλλει το ομοφοβικό περιστατικό που βίωσε

Πριν λίγους μήνες ο Ιάσονας Μανδηλάς αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλικότητά του και παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος και ενώ μέχρι τώρα συνέχιζε την ζωή του κανονικά, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Πέμπτη 9/6 συντάραξε την καθημερινότητά του.

Ο γνωστός χορευτής, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media, δέχθηκε επίθεση στο μετρό Περιστερίου, όταν μια παρέα με ανήλικους τον χτύπησαν επειδή είχε βαμμένα νύχια.

Ο Ιάσωνας Μανδηλάς κατήγγειλε φυσικά το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

Καρέ - καρέ η ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Ιάσωνας Μανδηλάς

«Δέχθηκα μια ομοφοβική επίθεση για ένα μαύρο νύχι επειδή έτσι… Και εγώ για πλάκα τα βάφω επειδή κάπως κάνω τις εμφανίσεις μου, κάπως τραγουδάω και χορεύω. Εκεί που καθόμουν, ξεκουραζόμουν λίγο πριν πάω στο μετρό γιατί έπρεπε να κάνω και μεγάλη διαδρομή, έτσι όπως έπαιζα με το κινητό, είδε ένα παιδί 14 χρονών τα νύχια μου.

Με πλησιάζει, ξεκίνησε να λέει πως «τα δικά μου νύχια είναι αντρίκια, τα δικά σου γιατί είναι έτσι;». Του απάντησα πως τα δικά μου είναι αδελφίστικα και του το είπα έτσι γιατί κατάλαβα ότι ήθελε να μου κάνει μπούλινγκ.

Μην σας τα πολυλογώ, με έφτυσε ο ένας, ο άλλος με τράβηξε από την τσάντα και ο τρίτος μου έχωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Έβλεπα στο βλέμμα τους πως ο άλλος έκανε τα πάντα για να μου κάνει ζημιά. Για να μου κάνει κακό. Αποκλείεται να μην μου έχωναν μπουνιές και οι υπόλοιποι» τόνισε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Τα παιδιά ανεξέλεγκτα έχουν τόσο θυμό και στεναχώρια μέσα τους και το μόνο που μπορεί να τους εξιτάρει και να τους δώσει λίγη αδρεναλίνη στη ζωή τους, να τους γεμίσει, είναι το να πλακωθούν στα μπουνίδια και να στείλουν έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο χορευτής.

Ποιος είναι ο Ιάσονας Μανδηλάς

Ο Ιάσονας Μανδηλάς γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός - τραγουδιστής. Έκανε το ντεμπούτο ως ηθοποιός στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου, του γόη λυκειόπαιδου.

Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου, και τα σχολικά του χρόνια πέρασαν κάνοντας πρωταθλητισμό και πιάνο. Ασχολήθηκε με ενόργανη, καταδύσεις, σκι και πολλά άλλα, μα κυρίως με το στίβο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με Εμπόδια.

Ιάσονας Μανδηλάς Survivor

Το 2008 ξεκίνησε χορό ενώ το 2009 τραγούδι και υποκριτική. Το όνειρο του άρχισε να παίρνει μορφή όταν κέρδισε υποτροφία στο πρόγραμμά του Jacob's pillow στην Μασαχουσέτη της Αμερικής. Από ΄κει και έπειτα αφοσιώθηκε στο να γίνει επαγγελματίας musical performer και το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει. Συνεργάστηκε με μεγάλους χορογράφους και τραγουδιστές, όπως ο Robbie Williams. Την αφορμή για να γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα, του την έδωσε ο ρόλος του Μαγκάλντι που πήρε για το μιούζικαλ "Εβίτα". Ακολούθησαν και άλλες δουλειές με την Demy και την Ήβη Αδάμου και σαν χορευτής και σαν χορογράφος σε βιντεοκλίπ. Αν και τελικά η "Εβίτα" αναβλήθηκε, δούλεψε στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση και τώρα συμμετέχει στο Sugar, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην ταινία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει και τα μαθήματα Jazz/Commercial/Σύγχρονο που παραδίδει στη σχολή "We Got Moves Dance Center" στη Δάφνη.