Σοκ με το βίντεο που ανέβασε ο Justin Bieber στο Instagram: ''Έχω το σύνδρομο...''

Τι συμβαίνει με την υγεία του πασίγνωστου σταρ;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ με το βίντεο που ανέβασε ο Justin Bieber στο Instagram: ''Έχω το σύνδρομο...''

Ένα σοκαριστικό βίντεο ανέβασε ο Justin Bieber στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε στους followers του ότι πάσχει από ένα γνωστό σύνδρομο. Mάλιστα, όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο 28χρονος τραγουδιστής δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο τραγουδιστής δε φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τουλάχιστον όσον αφορά την υγεία του, καθώς και η σύζυγός του Hailey Bieber μεταφέρθηκε πριν από ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, προκαλώντας ανησυχία τόσο στον σύντροφό της όσο και στους εκατομμύρια fans του ζευγαριού(δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υγεία της).

Ποιo είναι το σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Bieber;

«Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ανέφερε ο Justin Bieber.

«Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ» ανέφερε επίσης ο Αμερικανός καλλιτέχνης.

Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του. Ο Justin Bieber δημοσίευσε ένα βίντεο τριών λεπτών το βράδυ της Παρασκευής, εξηγώντας ότι η διάγνωση είναι μια επιπλοκή του έρπητα ζωστήρα που μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση του προσώπου.

Hailey Bieber: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο στην καρδιά

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Hailey Bieber νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς το μοντέλο όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια έπαθε εγκεφαλικό κάτι που ανησύχησε όσο τίποτα άλλο τον άντρα της, Justin Bieber αλλά και τους θαυμαστές τους. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο υποβλήθηκε και σε χειρουργείου για την καρδιά της προκειμένου να μην της συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν η ίδια άρχισε να τρώει κανονικά πρωινό με τον Justin, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων. Η ίδια είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως: «Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

Μάλιστα, οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey Bieber υπέφερε από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα.