Jennifer Lopez: Το NETFLIX έκανε ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της και οι φαν της παραληρούν

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή της πλατφόρμας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Jennifer Lopez: Το NETFLIX έκανε ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της και οι φαν της παραληρούν

Είναι γεγονός πως η πασίγνωστη πλατφόρμα netflix κυκλοφορεί πλέον το επίσημο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ «Ηalftime», που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές, στην καριέρα και τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ. Η αγαπημένη λατίνα σταρ θα μας παρουσιάσει στα 52 της χρόνια τα όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και διασημότητα, που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το netflix έχει κάνει σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή, καθώς η αγαπημένη σταρ φροντίζει να βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα, αλλά και στις καρδιές των εκατομμυρίων φαν της ανά τον κόσμο. Έχει αποκτήσει ξανά υψηλή θέση στη διεθνή ειδησεογραφία μετά την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν ξανά το ζευγάρι μαζί. Οι «Bennifer» δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όπως το πρόσφατο ρομαντικό δείπνο τους όπου ο φακός ''τσάκωσε'' τον Affleck να κάνει μια αγαπημένη του κίνηση στους γοφούς της(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Τι γνωρίζουμε για την παραγωγή του Netflix για τη ζωή της JLo

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και θα είναι διαθέσιμο στο Νetflix από τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκαναν την JLo μια σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

«Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη διεθνή σούπερ σταρ, που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με τη δημιουργική ευφυΐα της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το ‘’Halftime’’ είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της, ενώ δείχνει την εξέλιξη της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνης», αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.

Κορμάρα στα 52 της - Η φωτογραφία με το μαύρο μπικίνι που αναστάτωσε το Instagram

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Λόπεζ ξέρει καλά μετά από τόσα χρόνια καριέρας, να κρατά τους θαυμαστές της σε επαγρύπνηση. Μπορεί να έφτασε 52 χρονών, ωστόσο ο χρόνος φαίνεται να μην έχει περάσει ούτε από το πρόσωπο, αλλά ούτε και από το κορμί της, αφού διαθέτει σώμα που πολλές εικοσάρες θα ζήλευαν.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια φροντίζει να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από συναυλίες, προπονήσεις αλλά και από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες μέρες έδειξε και το πιο ανθρώπινο πρόσωπό της και συγκίνησε με τις δηλώσεις που έκανε για την απώλεια γνωστού σταρ(δείτε εδώ ποιος είναι).

Στα 52 της ξέρει να διατηρεί το κορμί της μέσα από διατροφή και σκληρή γυμναστική. Το αποτέλεσμα άλλωστε όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία δικαιώνει τις όποιες θυσίες.