Χριστίνα Βραχάλη: ''Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να...''

Η συγκινητική εξομολόγηση για το θέμα υγείας της αδερφής της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Βραχάλη: ''Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να...''

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησαν συνέντευξη οι γνωστές αδερφές Ελεάννα και Χριστίνα Βραχάλη. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Σαββάτου 11/6 μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, τις δυσκολίες που βίωσαν στα επαγγελματικά, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ελεάννα.

Η Χριστίνα είχε παραχωρήσει και άλλη συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στο «Πρωινό», όπου είχε αναφερθεί ξανά στην αγαπημένη της αδερφή, αλλά και στην ηρωική αλλά ταπεινή στάση που κράτησε, αντιμετωπίζοντας στωικά το πρόβλημα υγείας της (δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη).

Τι δήλωσαν οι αδερφές Βραχάλη στη συνέντευξή τους

Η Ελεάννα πήρε πρώτη το λόγο μιλώντας με τρυφερότητα για τη μικρή της αδερφή:

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω. Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος. Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος.

Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια. Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το metoo ήταν το “Τώρα μιλάω εγώ”

Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης. Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική», είπε η Ελεάνα Βραχάλη».

Ενώ σειρά πήρε η βενιαμίν της οικογένειας Χριστίνα που είπε από την πλευρά της:

«Το “Σ’ αγαπώ” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα, έχει μια ιστορία από πίσω. Ακούσαμε πρώτη φορά το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, όταν η Ελεάνα ήταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε. Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό.

Έχω κάνει τρίωρη εκπομπή και να είμαι χάλια. Έχω περάσει δύσκολα με κρίσεις πανικού. Έκλεινε η πόρτα του studio και νόμιζα ότι θα περάσει από πάνω μου τρένο. Έχω χάσει τη δουλειά μου στο παρελθόν επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες κάποιων. Όταν τον ξανασυνάντησα αυτό τον άνθρωπο μου ζήτησε συγνώμη. Για την Ελεάνα θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου».

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Με ποιον ηθοποιό βγαίνει η Χριστίνα Βραχάλη

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε και νεότερα για την προσωπική ζωή της μικρής αδερφής. Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος είναι ένα από τα νέα και λαμπερά ζευγάρια ηθοποιών. Οι δύο τους έχουν μια όμορφη σχέση, που κρατάει κοντά στους 5 μήνες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί, ως προς τον έρωτα που νιώθουν , αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν τα πάνε καλά.

Την ανατροπή έκανε η ηθοποιός - δημοσιογράφος δημοσιεύοντας την πρώτη κοινή τους ανάρτηση λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία και συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια. Το συγγραφικό είναι άλλωστε και ένα ταλέντο της οικογένειας, καθώς η αδερφή της Χριστίνας, η Ελεάνα Βραχάλη είναι μια τις κορυφαίες Ελληνίδες στιχουργούς, για την οποία η Χριστίνα είναι πολύ περύφανη.