Γιώργος Λιανός: «Και ξαφνικά εκεί που παίζεις εμφανίζεται αυτό, έγινε» - Μόνο αυτό τους έλειπε από τον Άγιο Δομίνικο

Τι σοκαριστικό εμφανίστηκε στον ουρανό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: «Και ξαφνικά εκεί που παίζεις εμφανίζεται αυτό, έγινε» - Μόνο αυτό τους έλειπε από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιάνος, ο αγαπημένος παρουσιαστής του Survivor βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού επιβίωσης και μας έδειξε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα φαινόμενο στον ουρανό που δεν έχουμε ξαναδεί. Μόνο αυτό τους έλειπε από τη ζούγκλα.

Η αλήθεια είναι ότι στο survivor έχουμε συνηθίσει τους απρόσκλητους εισβολείς καθώς κατά καιρούς έχουμε δει φίδια, έντομα, ποντίκια αλλά και πριν λίγες μέρες άλλος ένας τριχωτός επισκέπτης έκανε τη Μαίη να τσιρίζει και να ξυπνήσει όλη την καλύβα (δείτε εδώ τι εμφανίστηκε).

Τι κατέγραψε με το κινητό του ο Γιώργος Λιανός

Αυτή τη φορά πάντως ο επισκέπτης ήρθε...ουρανοκατέβατος.

«Και ξαφνικά εκεί που παίζεις εμφανίζεται αυτό, έγινε! Χάρηκα πολύ, να είστε καλά! Είναι εδώ, είχαμε επαφή», είπε ο ίδιος. Γνωστός για το χιούμορ του δεν δίστασε να μας πει ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και στη συνέχεια πόσταρε ένα ακόμα χιουμοριστικό βίντεο.

«Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο με τον γλίτσα!» - Στο στόχαστρο του Twitter τώρα και ο Γιώργος Λιανός!

Την Δευτέρα 6/6 στο Survivor, η αλήθεια είναι πως παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισοδιακό επεισόδιο, και το Twitter περίμενε στη γωνία για να "δικάσει" ακόμη μία φορά κόσμο και κοσμάκη! Μετά λοιπόν από την αντίδραση για την 10η υποψηφιότητα του Μαρτίκα προς αποχώρηση, η "οργή" του έπεσε πάνω στον Γιώργο Λιανό και την κίνηση του να μιλήσει για τον Άρη Σοϊλέδη μιας και όπως υποστηρίζουν φαίνεται πως του "έπλεξε το εγκώμιο".

Ο Γιώργος Λιανός είναι ο άνθρωπος που διευθύνει τις συζητήσεις των παικτών, ενίοτε και εκείνος που αναλαμβάνει χρέη «διαιτητή» κάθε φορά που υπάρχει μία διαφωνία. Χτες, όμως, ξαφνικά άρχισε να επαινεί τον Άρη και τις επιδόσεις του, με πολλούς να απορούν για ποιον λόγο αυτό συνέβη.

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που περνούν μία πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο κι άλλοι έχουν κάνει την κοιλιά τους και προσπαθούν να επανέλθουν. Σίγουρα αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ομαδικά. Ένας καλός παίκτης μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στην πλάτη του και ένας από τους παίκτες που διανύει μία πολύ καλή περίοδο από την αρχή του Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Σύμφωνα και με τα στατιστικά που βλέπουμε, σύμφωνα και με τα μεγάλα έπαθλα, στα οποία Άρη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, έχεις φέρει, 7 και 8 πόντους στα τρία μεγάλα έπαθλα που κέρδισε η μπλε ομάδα», είπε.

Οι χρήστες στο Twitter τότε που έβλεπαν εκείνη την ώρα το επεισόδιο, σχολίασαν με διάφορους τρόπους αυτή την κίνηση...