Britney Spears: Η τραγουδίστρια "αφέθηκε" στα χέρια γνωστού Έλληνα hair stylist για τον γάμο της

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Britney Spears: Η τραγουδίστρια

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια, Britney Spears και ο αγαπημένος της σύντροφος Sam Asghari ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου καθώς πραγματοποιήθηκε η άκρως λαμπερή τελετή όπου είχαν αποφασίσει συνειδητά να έχουν λίγους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ωστόσο, μια απρόσμενη έκπληξη τους περίμενε καθώς ο πρώην σύζυγός της εμφανίστηκε απροσκάλεστος με αποτέλεσμα να φέρει τα πάνω κάτω. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα άφηνε το ερωτευμένο ζευγάρι να τους χαλάσει την ιδιαίτερη ημέρα.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια "έκλεψε" για τα καλά τις εντυπώσεις καθώς αφέθηκε στα χέρια του γνωστού Έλλη hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτου. Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και κάποιες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η λαμπερή εμφάνιση της Britney Spears στον γάμο της

Ο σύντροφός της "έσπασε" την σιωπή του για την απώλεια του μωρού τους

Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για την Britney Spears καθώς η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως περίμενε τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα πως απέβαλε ζητώντας ταυτόχρονα, κατανόηση από τα Μέσα αλλά και τους θαυμαστές τους.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» όπου μίλησε για την ψυχολογία της Britney Spears αλλά και για την αναπάντεχη απώλεια του μωρού τους.

Σύντροφος Britney Spears

«Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Και ένα όμορφο πράγμα που άκουσα ήταν ότι όταν το μωρό είναι έτοιμο, θα έρθει. Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο και αυτοθεραπεύεται. Θα έρθει η σωστή στιγμή. Παραμένουμε θετικοί».

«Σκέφτηκα σύμφωνα με το γούστο της, δεν θα ήθελε κάτι μεγάλο. Οι διασημότητες παίρνουν δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και συνήθως είναι δωρεάν επειδή διαφημίζεται παράλληλα, αλλά εγώ θέλω να αντιπροσωπεύει κάτι… Έτσι σχεδίασα ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με πριγκιπικό σχέδιο, για μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής».