«Πάω δίπλα της και λέω...» - Ο Κώστας Καζάκας δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη

Την θεωρεί ακόμη πιο όμορφη από κοντά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάω δίπλα της και λέω...» - Ο Κώστας Καζάκας δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Κώστας Καζάκας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα, το Σάββατο 11/6, και πέρα από τους γονείς του και τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε αυτό το διάστημα, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη. Πρόσφατα, αποκάλυψε και την πιο ακραία του συνήθεια.

Ο ηθοποιός ανέφερε, αρχικά, πως ο πατέρας του δεν τον στήριξε ιδιαίτερα στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά η γιαγιά του ήταν στο πλευρό του. Όσον αφορά, όμως, την Ελένη Μενεγάκη, ο θαυμασμός του είναι απεριόριστος και, μάλιστα, την θεωρεί ακόμη πιο όμορφη από κοντά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καζάκα για την Ελένη Μενεγάκη

«Όταν του είπα ότι δεν θα γίνω καπετάνιος, που ήθελε αυτός πάρα πολύ, και ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, έγινε ψιλοέξαλλος. Οπότε αποφάσισα και το έκανα μόνος μου, με τη βοήθεια της γιαγιάς», είπε χαρακτηριστικά για τον πατέρα του.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν φτάνει να είσαι καλός ηθοποιός, χρειάζεται και η τύχη. Νομίζω ότι την τύχη την είχα με το μέρος μου».

Σχετικά με την παρουσιάστρια, επισήμανε: «Έλεγα πόσο όμορφη είναι. Έλεγα, εντάξει, είναι και τα φίλτρα, πάω δίπλα της και λέω "είναι αληθινή"! Είναι υπέροχη, μου συμπεριφέρθηκε λες και και γνωριζόμασταν χρόνια».

«Στα πρώτα έργα που έπαιζα ήμουν Κωνσταντίνος Καζάκας. Έχω τελειώσει από παράσταση, βγαίνουν δύο ηλικιωμένες κυρίες και ακούω την μία να λέει: “Καλός είναι ο γιος, αλλά τον περίμενα πιο όμορφο παλικάρι», κατέληξε προκαλώντας γέλιο.

«Κάνω και σκέψεις αλβανικές»

Ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 24/5 και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, αλλά και για την ζωή του γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους παρουσιαστές ξεστόμισε μία επική ατάκα που τους "τρέλανε".

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε πως του αρέσουν οι ξένες γλώσσες, καθώς του αρέσει πολύ να μιλά με προφορά και όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο προσπάθησε να μάθει να μιλά όπως οι ντόπιοι και προκάλεσε απίστευτα γέλια στον περίγυρό του. Η σειρά, επιπλέον, τον έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον οι σκέψεις του είναι στην αλβανική γλώσσα.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του, εξήγησε πως η κρίση ανάγκασε την οικογένειά του να μείνει μακριά του, τη στιγμή που εκείνος πούλησε το σπίτι του στην Κύπρο για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

«Έχω μια ευκολία με τις προφορές μου αρέσει. Όταν πήγα στην Κύπρο είχα σκοπό να μάθω Κυπριακά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάνω και σκέψεις αλβανικές».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Το 2008 πουλήσαμε το σπίτι στην Κύπρο για να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα», όμως, πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά την μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα.