«Έφερα προκλήσεις στον εαυτό μου» - Ο Νίκος Πουρσανίδης εξομολογείται για την προσωπική του ζωή

«Ένιωσα ότι το κατάφερα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έφερα προκλήσεις στον εαυτό μου» - Ο Νίκος Πουρσανίδης εξομολογείται για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Πουρσανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, το Σάββατο 11/6, και μίλησε "ανοιχτά" για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό, για την οικογένειά του, αλλά και για την καριέρα του και τον αδερφό του, ενώ πρόσφατα εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός ανέφερε, συγκεκριμένα,πως πάντα βάζει προκλήσεις στον εαυτό του, γι' αυτό και έφυγε για να ζήσει στο Λονδίνο για κάποιο διάστημα της ζωής του. Παρόλα αυτά, επέστρεψε για τον γιο του, γιατί θα ήθελε να τον δει να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αποκάλυψε και ποιο θα ήταν το ιδανικό σενάριο για μία επόμενη συνεργασία του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πουρσανίδη

«Έφερα προκλήσεις εγώ στον εαυτό μου στην διαδρομή. Η πρώτη ήταν το να φύγω για το Λονδίνο. Επειδή αγαπάω τόσο πολύ τον κινηματογράφο ήθελα να ξαναβρεθώ σε ένα σημείο που να δουλέψω με σημαντικούς σκηνοθέτες. Ένιωσα ότι το κατάφερα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με την σύζυγο μου γυρίσαμε κυρίως για τον γιος μας, τον Φίλιππο για να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση το δύσκολο ήταν το τι θα έκανε η Κατερίνα, όταν θα γύριζε, αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό γιατί και εκείνη έκανε τη δική της εταιρεία και πάει πολύ καλά. Άξιζε και το να πάμε και η στιγμή που γυρίσαμε. Ήμασταν πολύ τυχεροί αλλά είμαστε και οι δύο άνθρωποι που κυνηγάμε πολύ τα πράγματα».

«Έχει τύχει να κάνω επιλογές που να μην τις καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αλλά δεν το ένιωσα ποτέ αυτό σαν τροχοπέδη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Με τον αδελφό μου, Δημήτρη Αλεξανδρή θέλω πολύ να συνεργαστώ! Το ιδανικό μας θα ήταν να γίνει σε μια σειρά που έχω γράψει εγώ. Αυτή είναι στο συρτάρι αλλά τώρα πια ξαναβγαίνει και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Οκτώβρη».

«Είχα πάθει κρίση πανικού από την πίεση που δέχτηκα από συνάδελφό μου»

Ο Νίκος Πουρσανίδης μίλησε στην εκπομπή Super Μπάλα στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που είχε πάθει σε μία παράσταση που συμμετείχε, μετά από την πίεση που είχε δεχθεί από συνάδελφό του.

O ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό και έτσι αποφάσισε να μιλήσει και για μία δική του τραυματική εμπειρία.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το περιστατικό αυτό τον ακολουθούσε για χρόνια και ήταν μία εμπειρία που του έμεινε χαρακτηριστικά στη μνήμη στη διάρκεια της καριέρας του.

Νίκος Πουρσανίδης καταγγελίες

«Εγώ, σε μία παράσταση που είχα πιεστεί πάρα πολύ, είχα πάθε κρίση πανικού πάνω στη σκηνή και στέγνωσε το στόμα μου. Ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι το λέω τώρα και με ακολουθούσε για χρόνια. Συνέβη από πίεση συναδέλφου», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πουρσανίδης.