Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Λίτσας Πατέρα: «Αν με θέλει η Φαίη θα...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον της Λίτσας Πατέρα: «Αν με θέλει η Φαίη θα...»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» "τσάκωσε" την Λίτσα Πατέρα όπου την είδαμε να παραχωρεί δηλώσεις σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό» καθώς όπως φαίνεται η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 θα έχει ριζικές αλλαγές.

Ωστόσο πολλά αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν στον αέρα για το μέλλον τόσο της ίδιας όσο και συνεργατών της. Μάλιστα, θολό είναι και το τοπίο με το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Λίτσα Πατέρα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε εάν αναμένεται να την δούμε από την χρόνου στο πλευρό της Φαίης Σκορά η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Αν με θέλει η Φαίη θα είμαι δίπλα της και του χρόνου».

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Της κάνανε έκπληξη - Η φαντασμαγορική τούρτα για τα γενέθλια της Λίτσας Πατέρα

Σήμερα Παρασκευή 3/6 στην εκπομπή του Πρωινού λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής και λίγο μετά τη συνέντευξη της Μίμης Ντενίση θέλησαν να γιορτάσουν ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Ένα πρόσωπο από το πάνελ της Φαίης και του Γιώργου γιορτάζει αύριο, Σάββατο 4/6 και θέλανε να της κάνουν έκπληξη, όπως συνηθίζεται. Ο λόγος για τη Λίτσα Πατέρα, η οποία από ότι φαίνεται είναι Δίδυμος στο ζώδιο(δείτε εδώ τις σημερινές προβλέψεις της). Της έφεραν μία φανταστική τούρτα από την παραγωγή και όλο το πλατό της τραγούδησε Χρόνια Πολλά.