«Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ψυχίατρο» - Η Αφροδίτη εξομολογείται για την προσωπική της ζωή

«Είναι λογικό να έχω αλλάξει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ψυχίατρο» - Η Αφροδίτη εξομολογείται για την προσωπική της ζωή

Η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Τι λες τώρα, το Σάββατο 11/6, και μίλησε για τον ρόλο της στην πολυσυζητημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, όπου υποδύεται την Μυρτάλη, αλλά και για τη νέα της συνεργασία στο θέατρο για την παράσταση "MAMMA MIA».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ο χρόνος που περνά με τους συνεργάτες της στα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστος, ενώ η αγάπη του κόσμου την συγκινεί. Δεν προχώρησε σε πολλά spoilers για την σειρά, βέβαια, γιατί ανέφερε πως τους τα δείχνουν όλα λίγα λίγα και δεν θα ήταν σωστό. Μίλησε ακόμη και για τα προσωπικά της, κάνοντας μία πολύ σημαντική δήλωση, χωρίς φυσικά να μιλήσει για τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου για τα προσωπικά της

«Περνώ πολύ καλά και στα γυρίσματα. Δεν έχω καταλάβει κάτι να έχει αλλάξει τρελά, με χαιρετάει έξω ο κόσμος, με φωνάζουν Μυρτάλη και με ρωτάνε για εξελίξεις. Έχει τύχει να βγούμε παρέα και να λένε στον Λίαμ "πρόσεχε το κορίτσι"», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ένα ψυχιατρείο με όλα αυτά που έχω περάσει. Δε με επηρέασαν τόσο πολύ τα ερωτικά όσο τα άλλα που μου έχουν συμβεί. Είναι λογικό να έχω αλλάξει, θα ήταν περίεργο να μην έχω αλλάξει»

«Δεν εκνευρίζομαι εύκολα και δε φωνάζω εύκολα. Ειδικά όταν έπαιζα με μεγάλους ηθοποιούς αισθανόμουν άβολα όταν τους φώναζα. Μετά τους ζητούσα συγγνώμη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, δήλωσε: «Δεν ξέρω και' γω 100% τι θα γίνει μετά. Τα επεισόδια μάς τα στέλνουν λίγα λίγα για να μην τα λέμε και κάνουμε spoiler».

«Έλεγα πολύ καιρό ότι θέλω να κάνω ένα μιούζικαλ. Όταν με πήραν και μου είπαν ότι με θέλουν, δεν το σκέφτηκα καν, είπα ότι θα το κάνω. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη», κατέληξε.

Η Εβελίνα Παπούλια "γκρέμισε" το instagram με την κούκλα κόρη της

Η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου είναι αρκετά δεμένες κάτι που είναι ολοφάνερο (δείτε εδώ τον πατέρα της). Ωστόσο, αυτό που έχει "κεντρίσει" στους περισσότερους το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η ομοιότητά τους είναι άκρως συγκλονιστική μιας και το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Πιο συγκεκριμένα, μάνα και κόρη είναι αρκετά ενεργές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και τους αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την κούκλα κόρη της.