Κούκλα και με γλυκό χαμόγελο η πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη - Είχε βγει Μις Ελλάς το 1993

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα και με γλυκό χαμόγελο η πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη - Είχε  βγει Μις Ελλάς το 1993

Ο Αντώνης Κανάκης έχει κρατήσει συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει επιλέξει να μην μιλά για εκείνη παρά μόνο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του.

Βέβαια, αυτό που λίγοι θα θυμούνται είναι πως ο ίδιος ήταν παλιότερα ζευγάρι με «Μις Ελλάς» 1993 Μάνια Ντέλου (Ασημίνα Κατσίκη, όπως είναι το βαφτιστικό της). Από το πλευρό του γνωστού παρουσιαστή έχουν περάσει αρκετές γνωστές κυρίες όπως είναι και η Κλέλια Ρένεση (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους) .

Αξίζει όμως να προσθέσουμε ότι το ειδύλλιο το πήγαιναν σοβαρά: Ήταν το ’97 όταν ο Αντώνης Κανάκης έκανε το «Κομφούζιο» και η Ντέλου έκανε "χαμό" στον χώρο του μόντελινγκ.

Θεωρούνταν από τα πιο σέξι ζευγάρια της σοουμπίζ, ποτέ ωστόσο δεν είχαν ροπή στα… φλας, εξού και κυκλοφορούσαν μετρημένες στα δάχτυλα κοινές λήψεις τους.

Η κούκλα πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, Μάνια Ντέλου

πρώην σύντροφος κανάκη - μάνια ντέλου

Ήταν κολλητοί αλλά πια... - Γιατί δεν μιλάνε ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος

Ο Αντώνης Κανάκης μετράει χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, τα οποία ανά καιρούς έχουν σημαδευτεί από σημαντικά περιστατικά. Ένα από αυτά ήταν και όλα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή πριν από λίγους μήνες.

Νωρίτερα, βέβαια, δεν είχαν συμβεί λίγα και όλα είχαν ξεκινήσει από τον ΑΝΤ1. Μπορεί ο παρουσιαστής τώρα να έχει γυρίσει στο σταθμό, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να στηρίξει την νέα προσπάθεια του «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πριν από μερικά χρόνια η ένταση και οι διαφωνίες έμοιαζαν με χάσμα αγεφύρωτο, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει.

Ένα γεγονός, που έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, ήταν η φιλία με τον Γιάννη Λάτσιο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη κόντρα.

Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους στο Athensmagazine.gr