Γιώργος Χριστοδούλου: Πρώτο κούρεμα για το μικρό γιο του πρωταγωνιστή του «Σασμού»

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον πιτσιρικά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Χριστοδούλου: Πρώτο κούρεμα για το μικρό γιο του πρωταγωνιστή του «Σασμού»

Τον Γιώργο Χριστοδούλου, τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», παρά το ότι έχει μετρήσει πολλά χρόνιας καριέρας και στο θεατρικό σανίδι. Ο Γιώργος υποδύεται τον Σταύρο, τον άντρα στον οποίο η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη) βρήκε τον έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Μάλιστα πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους ρόλους του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόσφατα μάλιστα στη σειρά, είδαμε την αγαπημένη του Αργυρώ να του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της, τόσο σε εκείνον όσο και στη Βασιλική, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα αφού την είδαμε να μπαίνει για αιμοκάθαρση στο επεισόδιο.

Ο μπαμπάς Γιώργος Χριστοδούλου, πήγε τον γιό για το πρώτο του κούρεμα

Ο ηθοποιός έχει λογαριασμό στο Instagram, αν και οι αναρτήσεις του δεν ξεπερνούν τις 35 από το 2019 που τον δημιούργησε. Πολλές από αυτές αφορούν στη δουλειά του, ενώ κάποιες άλλες, εμφανώς λιγότερες, περιλαμβάνουν φωτογραφίες με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον μεγάλο του γιο δημοσίευσε ο ηθοποιός στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Ο μικρός Οδυσσέας πήγε για κούρεμα και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί του με το νέο του look.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία πήρε βροχή από Like και σχόλια, μεταξύ αυτών και της συμπρωταγωνίστριας του ηθοποιού, Χριστίνας Χειλάς-Φαμέλη.

Ο ηθοποιός του Σασμού Γιώργος Χριστοδούλου με τον γιό του

Το βιογραφικό του Γιώργου Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο, είναι 36 ετών και απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία μετρά σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους του όπως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Στάθης Λιβαθινός. Παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα είναι οι: «Ερωτόκριτος», «7 χρόνια», «Αριστος», «ο Ηλίθιος», «ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου» κ.α..

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη από το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και τον Κίμωνα. Ο Οδυσσέας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2019 και ο Κίμωνας εν μέσω Πανδημίας, τον Νοέμβριο του 2021.