''Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη...'' - Η Μαρία Τζομπανάκη εύχεται δακρυσμένη στο γιο της για το γάμο του

Όσα αφιέρωσε στον Ορφέα Αυγουστίδη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη...'' - Η Μαρία Τζομπανάκη εύχεται δακρυσμένη στο γιο της για το γάμο του

Με κρητική δόξα και τιμή έγινε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά και η βάπτιση του γιου τους. Για αυτό και δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι. Η χαρά τους ήταν πολύ μεγάλη, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά την τελετή.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στην τελετή, όπως οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη. Έδωσαν επίσης το παρόν και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Τι δήλωσε η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη για την μεγάλη αυτή μέρα

Η μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Να ζήσουν χίλιες ζωές και θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι στην άλλη ζωή. Εκ μέρους μου ο γάμος θα είναι κρητικός. Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» είπε.

Κοκκινομάλλα και πασίγνωστη - Αυτή η ηθοποιός βάφτισε τον γιο του Ορφέα Αυγυστίδη

Παράλληλα με το γάμο του ζευγαριού τελέστηκε και η βάφτιση του γιου τους, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Παρόντες ήταν στενοί φίλοι του ζευγαριού, συγγενείς και συνεργάτες και φυσικά συμπρωταγωνιστές του Ορφέα Αυγουστίδη από τον «Σασμό». Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Ράντου, η οποία ήταν μία εκ των 3 νονών του γιου του ζευγαριού που πλέον ονομάζεται Αχιλλέας - Κωνσταντίνος.

Φυσικά η Ελένη Ράντου κομψή, όπως συνηθίζει να είναι σε όλες τις εμφανίσεις της φόρεσε ένα φόρεμα με δύο αποχρώσεις, ροζ και φούξια ενώ έπιασε και τα μαλλιά της σε ψηλό σινιόν κότσο. Βέβαια αυτό που έκλεβε τις εντυπώσεις ήταν το πλατύ χαμόγελό της.

Η Ελένη Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά