«Όταν σου γίνονται τέτοιες προτάσεις...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου στο Χαμογέλα και πάλι

Μίλησε για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν σου γίνονται τέτοιες προτάσεις...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου στο Χαμογέλα και πάλι

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/6 ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του που ακολουθεί τα βήματα του στην υποκριτική αλλά και το γιατί επέλεξε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» (δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια).

Η συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου

«Σαν μπαμπάς είμαι ο καλύτερος! Δεν με λες αυστηρό. Έχω την τύχη να έχω ένα κορίτσι που είναι πάρα πολύ ώριμο. Δεν φοβάμαι καθόλου για αυτό το πλάσμα. Βλέπω την ωριμότητα και τη δύναμη που έχει. Σημαίνει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Ο μικρός είναι πιο ζωηρός, είναι 8.

Η κόρη μου έπαιξε και έκανε τη Μήδεια. Η μητέρα της σκηνοθέτησε παιδιά από 10 έως 13 ετών. Όχι απλά με συγκίνησε, έκλαψα τρεις φορές και είπα “δεν είναι δυνατόν!”. Έπαθα σοκ.

Είχε ξαναπαίξει την Ιοκάστη σκηνοθετημένη από τη μητέρα της (σ.σ. την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη). Έκλαψα γιατί δεν το περίμενα τόση αλήθεια. Με σόκαρε.

Δεν κάνω την προβολή να παίξω στο μέλλον μαζί της. Είναι δύσκολο να γλιτώσει έτσι όπως την είδα, αν και θα ήθελα να κάνει και άλλα πράγματα πριν από την υποκριτική. Θέλω να το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί ο μπαμπάς της και η μαμά της ασχολούνται» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε ήταν πολύ δύσκολος στο να παίξει ξανά στην τηλεόραση μετά το «Νησί» αλλά τον πίεσε πολύ ο Λευτέρης Χαρίτος και έτσι μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλησε και για το νησί 2 που θα πρωταγωνιστήσει.

«Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις σε κάτι που έχεις περάσει πάρα πολύ καλά και είσαι πάρα πολύ περήφανος. Με εξιτάρει γιατί 10 μετά έχεις δουλέψει αυτόν τον ρόλο και καλείσαι να τον δουλέψεις ξανά. Ο χαρακτήρας μου έχει κάνει το έγκλημα και είναι στη φυλακή».

«Όταν σου γίνονται τέτοιες προτάσεις δεν γίνεται να πεις όχι. ξέρω ότι θα φάω τρελή πίεση από Σεπτέμβρη γιατί δεν μπορείς να πεις όχι στον Γιάννη Κακλέα για τον “Ζορμπά”» είπε ακόμα.

Οι δηλώσεις του Στάνκογλου για τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Όρκος», στην καλλιτεχνική του πορεία στο θέατρο, αλλά και σε μερικές δουλειές που έκανε στο παρελθόν.

«Ήμουν αρκετά το παράδειγμα του ζην επικινδύνως. Με μηχανές, με γήπεδα, με είχαν συλλάβει για φθορές, εξακρίβωση στοιχείων. Κάθε μέρα αναρωτιέμαι πώς γλίτωσα από την άγρια εφηβεία.

Άλλαξα πολύ με τα παιδιά μου, άλλαξαν τα πάντα, έβαλα τον εαυτό μου 2-3 βήματα πίσω. Κινείται η ζωή μου γύρω από τα παιδιά, οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνω ακόμα και για τις δουλειές. Αν μια δουλειά μου στερήσει έναν μήνα διακοπές με τα παιδιά μου δεν θα την κάνω, θα ζητήσω να μην χάσω τον χρόνο μαζί τους.

Πήγα να δω πώς ήταν η δουλειά του και του ζήταγα να πάμε μαζί, έπαιρνα χαρτζιλίκι. Έχω κάνει promotion σε προφυλακτικά σε κλαμπ. Έμπαινε ο κόσμος και του έδινα προφυλακτικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.