Χωρίς καμία διάθεση στη Μύκονο - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον χωρισμό της

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς καμία διάθεση στη Μύκονο - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον χωρισμό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο διάστημα πριν αποφάσισε να δώσει τέλος στην σχέση της με τον Τεό Κονσταντόπουλο και μετά τις πρώτες δηλώσεις της, θέλησε να απομονωθεί και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της και πιθανώς με κάποια από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο στη Μύκονο μετά τον χωρισμό της

Έτσι, βρέθηκε στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο, και ο φακός του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία το Σάββατο 11/6, όπου βρισκόταν μαζί με μία φίλη της σε γνωστό beach bar του νησιού. Η διάθεσή της φαίνεται λίγο πεσμένη, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως επέλεξε να επισκεφθεί την παραλία αργά το απόγευμα, αποφεύγοντας τον πολύ κόσμο και τα έντονα βλέμματα.

Survivor 5 - σοκ: Μπαίνει για 3η φορά το μοντέλο;

Αν ρωτήσουν οποιονδήποτε φαν του Survivor να αναφερθεί στις προσωπικότητες, που έχουν ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, και δη τους δύο τελευταίους κύκλους που απασχόλησαν αρκετά σημαντικό μέρος της ψυχαγωγικής επικαιρότητας, σίγουρα θα σου ανέφερε μεταξύ αυτών και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Το γνωστό μοντέλο πέρασε από το Survivor 4, αλλά και το Survivor 5, προκαλώντας αμφίθυμα συναισθήματα. Όταν, μάλιστα, αγωνίστηκε στον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είχε καταφέρει, παρά τις προβλέψεις για το αν θα την αγαπούσαμε ή όχι, να λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό, κυρίως για τη μαχητικότητά της στα αγωνίσματα, αν και δυστυχώς χρειάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως λόγω του αυτοάνοσου, από το οποίο πάσχει.

Έναν χρόνο αργότερα, όμως, το κοινό άρχισε να νιώθει τα αντίθετα συναισθήματα. Η Κάτια δε θύμιζε σε καμία περίπτωση την τρομερή παίκτρια του περσινού κύκλου και αναλώθηκε πολύ περισσότερο στο να κάνει ριάλιτι, εκείνο που χλεύαζε δηλαδή στους συμπαίκτες της τότε, με τη στάση της γενικά να θυμίζει την κοπέλα εκείνη, που ο κόσμος λάτρευε... να μισεί στο GNTM.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πληθωρική προσωπικότητα και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δε θα μπορούσε να μην την έχει υπόψη του για το νέο του πρότζεκτ. Αυτό δεν είναι άλλο από το Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας στη διάρκεια της επόμενης σεζόν και ο Τούρκος παραγωγός σκοπεύει, για αυτό το σκοπό, να επενδύσει ένα τεράστιο ποσό, ώστε να πείσει τους κορυφαίους των κορυφαίων, είτε αγωνιστικά είτε από εκείνους που έκαναν ριάλιτι, να ξαναταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως μαθαίνουμε...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr