Η Γη της Ελιάς: «Θα δούμε να φτάνει η σχέση τους...» - Η τηλεοπτική Εύα αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Στάθη

Τι θα συμβεί ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: «Θα δούμε να φτάνει η σχέση τους...» - Η τηλεοπτική Εύα αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Στάθη

Η Χρύσα Παπά παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Secret και με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα που υποδύεται και για την σχέση της με τον Στάθη Καπερνάρο που έχει περάσει από 40 κύματα (δείτε εδώ όλα όσα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα στο σίριαλ).

Η ηθοποιός, δηλαδή, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη που συνεργάζεται με την συγκεκριμένη ομάδα και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάτι τόσο όμορφο, που το κοινό αγαπάει πολύ να βλέπει, ενώ επισήμανε πως ένα από τα στοιχεία που την συνδέουν με τον ρόλο της είναι η θέληση για ζωή και δράση. Όσον αφορά την σχέση της Εύας με τον Στάθη, μίλησε για προβλήματα και δοκιμασίες.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Παπά για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Πως αισθάνεστε που είστε κομμάτι μιας πολύ επιτυχημένης σειράς, την οποία λατρεύουν οι τηλεθεατές;

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι στο Μega και πάλι και που για δεύτερη φορά συνεργάζομαι με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου σε αυτή την τόσο ωραία και αγαπητή σειρά. Είναι υπέροχο να παρουσιάζεις μια δουλειά που αγαπιέται κα να είσαι μέρος της. Είχαμε τόσο καλή συνεργασία στα δύο χρόνια του «Τατουάζ», που ήξερα πού πήγαινα

Έχετε κοινά με τον τηλεοπτικά σας ρόλο, την Εύα;

Στους ρόλους μου, ως συνήθως, εξαρχής δεν ψάχνω τα κοινά μας στοιχεία, αλλά ξεκινώ να ανακαλύπτω τον εκάστοτε χαρακτήρα. Με τον καιρό, φυσικά, κάπου συναντιόμαστε και δίνω και δικά μου στοιχεία. Η Εύα είναι ένας ρόλος που ως προσωπικότητα έχει κοινά με εμένα. Συναντιόμαστε στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τη ζωή...

Χρύσα Παπά

Με τον Στάθη τι μέλλον θα έχει η Εύα;

Με τον Στάθη θα δούμε να φτάνει η σχέση τους σε ένα τέλμα και σε εκείνο το σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσουν πώς και αν θα συνεχίσουν,., θα τους δούμε μέσα από τις δυσκολίες αυτής της διαδικασίας να ανακαλύπτουν τα νιώθουν πραγματικά ο ένας για τον άλλον.·

Έχετε κάνει πολύ αξιόλογες δουλειές, είστε πολύ αγαπητή και όμορφη ηθοποιός, με μια ηρεμία να σας χαρακτηρίζει...

Αγαπώ τη δουλειά μου και απολαμβάνω όσα κάνω, αυτό συμβαίνει! Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα και για τη δουλειά που κάνω και για τη ζωή μου όλη. Ήταν παιδικό σας όνειρο να γίνετε ηθοποιός; Ναι, ήταν! Από μικρό παιδί θυμάμαι να ετοιμάζω παραστάσεις στο Δημοτικό και εκεί πια που τα από- Ι φάσισα ήταν στο Γυμνάσιο.

Ταυτόχρονα, βέβαια, ετοιμαζόμουν ί να δώσω εξετάσεις και στο πανεπιστήμιο. Αποφοίτησα τελικά από τη Γαλλική Φιλολογία του Αριστοτέλειου. Πανεπιστημίου, αλλά περίμενα να τελειώσω, το Λύκειο και να σπουδάσω θέατρο. Η πρώτη καψούρα γαρ…

«Έχω ερωτευτεί παράφορα και...»

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, η Χρύσα Παπά, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωή της, το οποίο είναι ο έρωτας. Όπως παραδέχεται λοιπόν, έχει ερωτευτεί έντονα και το φλερτ υπάρχει στη ζωή της.

Το «Πότε θα παντρευτείς;», «Πότε θα κάνεις παιδιά;», Η ερώτηση άρχισε μετά τα 30, από τους παππούδες και το συγγενικό περιβάλλον. Δεν με άγχωσε ποτέ, αλλά με ενόχλησε κάποιες φορές. Μου την έδινε. Σαν να πρέπει να κάνεις κάτι, γιατί αν δεν το κάνεις, λες και κάτι θα συμβεί. Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Και επειδή δεν με νοιάζει, μάλλον δεν μου το ρωτάνε. Οι γονείς μου δεν μου λένε τίποτα, είναι διακριτικοί, μάλλον έχουν πάρει απόφαση ότι δεν χρειάζεται να με πιέζουν.

Υπάρχει το φλερτ στη ζωή σου;

Φυσικά υπάρχει το φλερτ στη ζωή μου. Ωστόσο, αν θα βγω έξω με φίλους μου, δεν θα κοιτάξω να φλερτάρω, θα είμαι με τον/τη φίλο/η μου, δεν θα κάτσω να κοιτάξω γύρω γύρω να δω ποιος μου αρέσει. Ανέκαθεν ήμουν έτσι.

Η Χρύσα Παππά αποκαλύπτει

Περιμένεις να σε προσεγγίσει ο άλλος;

Ναι, ως συνήθως. Αλλά φλερτάρω. Όχι όμως να κάτσουμε να πιούμε ένα ποτό και να κλείσω το μάτι στον απέναντι. Με τίποτα! Από την άλλη, περνάω και πάρα πολύ ωραία μόνη μου.

Έχεις ερωτευτεί έντονα;

Έχω ζήσει έρωτες, έχω ερωτευτεί παράφορα και είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε άλλο ωραίο έρθει στη ζωή μου.