Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του - Βγάζει μάτι το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του - Βγάζει μάτι το εντυπωσιακό μονόπετρο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ευθύμης Κουλούρης και η αγαπημένη του σύντροφος. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του καθώς πρόσφερε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στην Κάλλια Γαρνανουράκη.

Συγκεκριμένα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς όπως είναι λογικό πέρα από τρελά ερωτευμένοι είναι και χαρούμενη. Μάλιστα, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε και πασίγνωστη τραγουδίστρια με τον σύντροφό της (δείτε εδώ ποια είναι).

Ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Πασίγνωστο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμος στην Ιταλία όπου υπήρξαν δεκάδες καλεσμένοι. Όπως ήταν λογικό μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί όσο τίποτα άλλο μιας και όταν γνωστοποιήθηκε πως είναι μαζί, έγινε ο κακός "χαμός".

Μάλιστα, η τελετή ήταν άκρως παραμυθένια αφού πραγματοποιήθηκε στο Πορτοφίνο της Ιταλίας στο επιβλητικό Castello Brown. Αναμφίβολα, από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα έλειπαν και τα παιδιά τους ενώ το ιερό μυστήριο έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια, μιας και είναι μια οικογένεια που έφερε μια καινούργια τάση στο διαδίκτυο δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες οι οποίες "καίνε" για τα καλά το γεγονός πως όλα ήταν άκρως εντυπωσιακά. (Να τονίσουμε πως οι δυο τους είχαν παντρευτεί και μόνοι του στο Las Vegas)

Ο εντυπωσιακός γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker