«Υπάρχει μία φωτογραφία που...» - Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτει για την τελευταία του σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Είχε συγκινηθεί πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπάρχει μία φωτογραφία που...» - Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτει για την τελευταία του σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Κουρλαμπάς, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 12/6, και μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε έναν πολύ "κακό" χαρακτήρα, ο οποίος, όμως, είχε να αφηγηθεί πολλά. Πρόσφατα, προχώρησε και σε μία συγκινητική αποκάλυψη για τον γιο του.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε την τελευταία του σκηνή, που ο μελέτης δολοφόνησε τον Κλεομένη, μία στιγμή που έχει χαραχτεί στην ψυχή του για πολλούς λόγους.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κουρλαμπά για τις Άγριες Μέλισσες

«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα, πολύ αγαπημένος ρόλος, ένα εξαιρετικό ταξίδι. Ήταν ένας χαρακτήρας με αρνητικό πρόσημο, δυσάρεστος χαρακτήρας που έκανε σημεία και τέρατα αλλά είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να είσαι μακριά από κάτι και να καλείσαι να διανύσεις μια απόσταση για να το βρεις, να το δουλέψεις και να του δώσεις μια αληθινή ύπαρξη.

Να βρεις τα καλά του, τα κακά του, να τον αγαπήσεις για να μπορείς να τον προσφέρεις με όσο γίνεται μεγαλύτερη αλήθεια. Χαίρομαι που ο κόσμος δέθηκε με κάποιο τρόπο με τον Κλεομένη και ειδικά με το τελείωμα του. Ήταν ιδιαίτερος ρόλος και λίγο στην κόψη του ξυραφιού», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από τη σκηνή στο τέλος που τον δολοφονεί ο Μελέτης υπάρχει μια φωτογραφία όπου έχουμε μια τόσο συγκινητική αγκαλιά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη όταν τελείωσε το πλάνο. Ενώ υπήρχε αυτή η σχέση των ρόλων ήταν μια εξαιρετική στιγμή γιατί τελείωνε και ο δικός μου ρόλος»

Και κατέληξε: «Η τελευταία σκηνή του Κλεομένη που είχαμε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη μάς πήρε αρκετές ώρες. Ήταν Ιούλιος σε ένα φρεσκοσκαμμένο χωράφι που έγινε με πάρα πολύ προσοχή και πάρα πολύ αγάπη κυρίως από το συνεργείο.

Βλέπεις τους δυο ηθοποιούς εκεί που δυσκολεύονται αλλά πρέπει να θυμάσαι και ολόκληρο το συνεργείο που ζει επίσης μια δύσκολη κατάσταση με χώμα και ήλιο. Για μένα ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες»

«Αυτό που κέρδισα από τη χρυσή περίοδο της τηλεόρασης ήταν...»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε εξαιτίας της συμμετοχής του στις Άγριες Μέλισσες και τον τρόπο που έχουν βοηθήσει στην καλλιτεχνική του πορεία, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία, τα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης και την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού.

Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε πιο εύκολα η επόμενη τηλεοπτική δουλειά;

Σαφώς και η πολύ μεγάλη επιτυχία πρωτίστως της σειράς, αλλά και η παρουσία η δική μου, βοήθησαν στο να συζητήσω περισσότερα πράγματα και είμαι χαρούμενος που εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στο όμορφο χωριό του Πλατάνου.

Είστε από τους ηθοποιούς που αισθάνεστε ότι περάσατε από την χρυσή εποχή και βγάλατε κάποια καλά χρήματα;

Η αλήθεια είναι ότι πρόλαβα την καλή περίοδο της ελληνικής τηλεόρασης πριν τη χτυπήσει η κρίση και σίγουρα τότε τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Το σημαντικότερο που μπορώ να πω όμως, είναι ότι αυτό που κέρδισα από τη συγκεκριμένη περίοδο, ήταν η γνωριμία μου με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης. Διαμόρφωσα εκείνες τις συνθήκες και τις σχέσεις που με βοήθησαν να συνεχίσω. Σίγουρα όμως, τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα, σε σχέση με σήμερα.

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κάτι διαφορετικό, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος;

Ακόμα και τις δύσκολες περιόδους στην καριέρα μου, δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να αφήσω αυτόν το χώρο, τον οποίο αγαπώ και μου έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές. Έχω σταθεί και τυχερός και ευνοημένος τόσο από την τύχη όσο και από ανθρώπους. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να μην μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος.

Κουρλάμπας για Φιλιππίδη και Πλάτανο