Λάμπουν από ευτυχία η Britney Spears και ο Sam Asghari: Οι τρυφερές αναρτήσεις από τον λαμπερό γάμο τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάμπουν από ευτυχία η Britney Spears και ο Sam Asghari: Οι τρυφερές αναρτήσεις από τον λαμπερό γάμο τους

Η Britney Spears και ο αγαπημένος της, Σαμ Ασγκάρι ενώθηκαν την Πέμπτη (10/6) με τα ιερά δεσμά του γάμου μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, τα απρόοπτα δεν άργησαν να συμβούν καθώς την ώρα του γάμου ο πρώην της "μπούκαρε" και έκανε "χαμό" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Όπως θα δείτε και από τις παρακάτω αναρτήσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου είναι ιδιαίτερη ενεργή, η γνωστή τραγουδίστρια έλαμπε από χαρά καθώς το παρών στην παραμυθένια τελετή έδωσε ο αδερφός της, Μπράιαν, ενώ οι γονείς και η αδελφή της απουσίαζαν μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Η Britney Spears δεν θέλησε να αφήσει τους θαυμαστές της χωρίς να πάρουν κάποια γεύση από το ιερό μυστήριο καθώς έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, δημοσίευσε αργότερα κάποια στιγμιότυπα δίνοντας μια μικρή γεύση από τον εντυπωσιακό γάμο.

Οι αναρτήσεις της Britney Spears από τον εντυπωσιακό της γάμο

Από την Πάρις Χίλτον μέχρι την Μαντόνα - Οι "λαμπεροί" καλεσμένοι στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το απόγευμα της Πέμπτης 9/6 η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι. Παρά το ατυχές συμβάν με τον πρώην της, πολλοί διάσημου βρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν και να γιορτάσουν το νέο τους βήμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και δύο μοναδικοί Έλληνες, ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαρία Μενούνος. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι έφτασαν τον αριθμό των 60 ανθρώπων τελικά και κάποια από τα πιο "λαμπερά" ονόματα ήταν η Πάρις Χίλτον, η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Ντρου Μπάριμορ και η Κάθι Χίλτον. Η Μαντόνα και η Σελίνα Γκόμεζ ήταν ακόμη δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έδωσαν το παρόν.

Οι "λαμπεροί" καλεσμένοι στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μαντόνα στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Σελίνα Γκόμεζ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ντρου Μπάριμορ στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Κάθι Χίλτον στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς